Det har kommit en hel del nya, fräscha Mary Kay-produkter nu så här mitt i sommaren. Jag tänkte dela dem med er, för det är så underbart färgglada och härliga sommarprodukter.

En härlig Shower Gel, Body Lotion och en Edt med tropisk passionsfrukt och noter av hibiskus. Ett nytt Translucent Loose Powder som är ett löst, ofärgat puder med ljusreflekterande egenskaper. Priser ser ni nedan. För mer info gå in på min webshop annsofie.soderbergh.marykay.se

För att kunna komma in i webshopen behöver du klicka uppe till höger på “Skicka en intresseanmälan”. Då skickar jag tillbaka ett lösenord till din mail. Då kan du logga in och se produkterna, läsa om dem och se priser. Har du andra frågor eller funderingar över produkter eller något annat så maila mig på annsofie@colourit.se

news1

Tre nya färger på Lash Love Mascara, Plum, Blue och Green. Ger dina ögonfransar en härlig lyster och upp till 4 ggr större volym. Den skyddar fransarna och separerar och definierar dem också. Priser ser du nedan.

news2

En till nyhet är Mary Kay At Play Jelly Lip Gloss som kommer i fyra effektfulla nyanser och har en skimrande finish. De finns i nyanserna Teddy Bare, Hot Tamale, Crushed Plum och Berry Me.

news4

Ännu en nyhet är de snygga ögonskuggorna i trioformat. Mary Kay At Play Baked Eye Trio finns i fyra olika versioner och färgerna harmonierar perfekt med varandra. Jag är extra förtjust i On The Horizon och Earth Bound, de är sååå snygga. För endast 159 kr får du tre snygga ögonskuggor.

news5

Som ett komplement till de snygga ögonskuggorna släpps även dessa snygga ögonpennor. Mary Kay At Play Eye Crayon kommer i fyra snygga nyanser. Du kan använda dem för att skugga hela ögonlocket eller du kan använda den längs ögonfransraden t.ex.

news6

Den sista nyheten är fyra läckra läppennor, Mary Kay At Play Lip Crayon som har en snygg skimrande finish.

news7

Tycker du att det var flera saker du var intresserad av så finns det ett perfekt set där du får fyra st av dessa produkter men också en läcker makeupväska. Du får alltså en ögonskuggstrio, en läppenna, en ögonpenna och ett läppglans tillsammans med valfri makeupväska för endast 599 kr!! Väskan är faktiskt specialdesignad för At Play kollektionen och den nordiska marknaden. Det är ett otroligt bra pris för så fina och bra produkter.

news3

Är du intresserad av något av dessa produkter så går du bara in på annsofie.soderbergh.marykay.se och klickar på “Skicka en intresseanmälan” så kommer jag skicka ett lösenord tillbaka till din mail som du sedan använder för att logga in i webshopen. Där kan du på ett enkelt och smidigt sätt lägga en order. Undrar du över något så maila mig eller skriv helt enkelt här i kommentarerna nedanför.