Häromdagen så fick jag en superfin utmärkelse av gulliga Jezzica aka Little Miss Nailpolish. Hon delade ut Sunshine Award till 5 st bloggtjejer varav jag är en av dem! Jag blev både rörd och hedrad så klart. Hon skrev så fint om mig och jag är glad att hon ser mig så. Tack så oerhört mycket för att du bl.a. valde mig till att få Sunshine Award. ♥ Det ger verkligen en kick och glädje att få en sådan utmärkelse och jag känner att jag fått ny lust att blogga sedan jag var sjuk och borta från bloggen i några dagar. Men jag vill också tacka er mina läsare som är så gulliga och goa och läser och tar del av det jag skriver. Ni är super på att kommentera och det vill jag försöka ge tillbaka så mycket jag hinner och kan. Jag svarar alltid på alla mina kommentarer här på min blogg.

Reglerna för denna utmärkelse är följande:

 • Tacka den person som nominerat dig. (Jag säger som Jezzica, för mig är det självklart)
 • Lägg ut utmärkelseloggan på din blogg.
 • Dela med dig av 7 fakta om dig själv.
 • Nominera 5 eller fler bloggar som inspirerar dig.

The other day I got a really nice award from sweet Jezzica aka Little Miss Nailpolish. She shared Sunshine Award to 5 other blogging girls and I’m one of them! I was both touched and honored of course. She wrote so nice about me and I’m so glad she sees me that way. Thank you so much for chosing me among others to recieve the Sunshine Award. ♥ It really gives a kick and joy to get an award like this and I’m feeling that it’s so fun to blog again after I’ve been sick and away from the blog for a few days. But I also like to thank you, my readers that always are so sweet and keep reading what I’m writing. You are great in commenting and I’m trying to give back so much that I can and got the time for. I’m always answering all the comments I get on my blog.

The rules for this award is this following:

 • Thank the person who nominated you. (I’m saying like Jezzica, that goes without saying)
 • Post the award logo on your blog.
 • Share 7 facts about yourself.
 • Nominate 5 or more blogs that inspire you.

7 fakta om mig:/7 facts about myself:

 • Som många andra nagelbloggare så har jag två söta katter. Två systrar som är 6 år gamla och är hur olika som helst, men de är mina pälsbebisar, då jag inte har några egna barn. Däremot så är jag bonusmamma till min makes dotter som blir 14 år i oktober detta år. 

As many other nail bloggers I’ve got two sweet cats. Two sisters that are 6 years old and are so different, but they’re my fur babies, I don’t have any children of my own. On the other hand I’m a stepmom to my husbands daughter that will be 14 years old in October this year.

 • Jag håller på och går ned i vikt med Viktväktarna och har på 20 veckor gått ned 14,5 kg och det är jag väldigt stolt över, då jag verkligen behöver gå ned i vikt. Jag äter sund och bra mat och rör på mig genom att gå powerwalks med stavar så jag tränar hela kroppen. Väldigt effektivt och maken och jag gör detta tillsammans vilket gör det hela lättare.

I’m losing weight with Weight Watchers and in 20 weeks I’ve lost 14,5 kg/32 lbs and I’m very proud of that, I really need to lose weight. I’m eating healthy and good food and are doing excercise by doing powerwalks. Very effective and my husband and I are doing this together which makes it even easier. 

 • Jag är utbildad barnskötare och fritidspedagog och har arbetat inom barnomsorgen i flera år. Nu har jag för andra gången sökt in  till utbildningen Apotekstekniker på distans. Jag håller tummarna för att jag kommer in. Konkurrensen är stenhård. 

I’m an educated pre-school teacher and an after-school teacher and has been working within child care for severeal years. Now I’ve applied to the education Pharmacy technician on distance. I’m keeping my fingers crossed now so I’m getting in. The competition is so tough. 

 • Jag älskar verkligen sång och musik och har sjungit i kör under några år, jag älskar att ha musik på hemma och går och nynnar med ibland. Jag tycker livet skulle vara väldigt tråkigt utan musik. Det passar för alla sinnestämningar. Jag är ganska mycket allätare när det gäller musik, i mina tonår var det mycket synthmusik, nu är jag nog lite mer åt rockhållet, men inte alltför hård rock, som death metal och liknande. Det går bort. Nickelback, Daughtry, Whitesnake, Evanescence, The Rasmus, The Darkness och Nightwish är några rockband jag gillar.

I really love song and music and have been singing in a choir for several years, I love to have music on at home and are humming along sometimes. I think that life would be very boring without music. It fits for every moods. I’m quite an omnivore when it comes to music, in my teens it was a lot of synth music,  now it’s a bit more of rock music, but not to tough rock, like death metal and similiar. It’s not my type of music. Nickelback, Daughtry, Whitesnake, Evanescence, The Rasmus, The Darkness and Nightwish are some rock bands that I like.

 • Jag älskar att titta på tv och film. Jag följer flera tv-serier ganska maniskt och det är alltifrån romantiska komedier till deckare. Gillar mycket olika sorter även där. Några tv-serier jag följer just nu är Hart of Dixie, Scandal som börjar idag igen, Biggest Loser, Top Model,  Kardashians, The Big Bang Theory m.m.

I love to watch tv and films. I’m following several tv-series pretty manic and it’s all from romantic comedies to criminals. I like different sorts even there. Some of the tv-shows I’m following right now is Hart Of Dixie, Scandal that begins today again, Biggest loser, Top Model, Kardashians., The Big Bang Theory for example.

 • Jag älskar att sova länge på helger, för det är så mysigt att vara uppe länge och kolla på tv och filmer och sen veta att man inte måste upp tidigt morgonen därpå. Det är skönt. 

I love to sleep for a long time on the weekends, it’s so cozy to be up late and watch tv and films and knowing that you don’t have to get up early in the morning. It’s so nice.

 • Jag älskar att läsa böcker och att hålla på i trädgården också på min fritid. Just nu läser jag den andra delen i Sylvia Day’s Crossfire trilogi. Den påminner en hel del om E L James Fifty Shades triologi. Så ni som gillar den serien ska absolut läsa Crossfiretrilogin. Vi bor i hus så vi har några rabatter som jag kan påta i, det gillar jag.

I like to read books and to work in our garden on my free time. Right now I read the second part in Sylvia Day’s Crossfire trilogy. It reminds a lot of E L James Fifty Shades trilogy. So you that likes that serie should absolutely read the Crossfire trilogy. We have a garden with flower beds where I can work, and I like that. 

My Sunshine Award nominations:

Mrs Data målar naglarna Jenny är en tjej som jag lärt känna genom mitt nagellacksintresse och hon har en härlig personlighet. Jag har läst hennes blogg från början av mitt lackintresse och hon älskar bl.a. teater och tv-serien Glee. Hon har också gjort en egen kollektion av frankenlack som är inspirerade av Glee. Kolla in den. Hon inspirerar mig genom att våga ge sig på en hel kollektion med frankenlack.

Jenny is a girl I’ve got to know through my nail polish interest and she has a great personality. I’ve read her blog from the beginning of my nailpolish interest and she loves theater and the tv-serie Glee among other things. She has even made a collection of frankenpolishes that are inspired by Glee. Check it out. She inspires me by doing a whole collection with franken polishes. 

Fröken Nilssons Färger – Annica är en kul tjej som också lackbloggar och hon inspirerar mig genom att ta så fina bilder både inomhus och utomhus. Hon visar underbara lack som jag verkligen gillar. Sedan är hon en glad och positiv tjej som ofta tar sig tid och kommenterar.

Annica is a fun girl that is a polish blogger also and she inspires me by taking such great pictures both inside and outside. She shows wonderful polish that I really like. Then she is a cheerful and positive girl that often takes time to comment. 

Marias Nail Art And Polish Blog – Maria är en dansk tjej/kvinna som jag kommit att känna till genom hennes otroliga konstverk hon gör på naglarna. Hon är en sann konstnär och jag är övertygad om att hon inspirerar många inom lackvärlden. Hon är så gullig och trevlig och hennes konst är imponerande. Ni måste titta in på hennes blogg om ni inte redan gjort det. Hon inspirerar till att våga ge sig på nail art som är en svår konst.

Maria is a Danish girl/woman that I’ve come to know through her incredible art that she does on nails. She is a true artist and I’m convinced that she inspires many in the polish world. She is so sweet and nice and her art is impressing. You must check out her blog if you haven’t already.

Lacky Corner –  Helena är en tjej som också är en riktig lacknörd, henne har jag också lärt känna genom mitt lackintresse. Helena är en kul tjej som gillar rock och köper en del lack som är inspirerade av det området, vilket jag tycker är superkul. Hon besitter en hel del kunskap om lack och jag har lärt mig mycket av henne, men det vet hon kanske inte. Hon inspirerar bara genom att vara den lugna trygga tjej hon är och jag är glad att hon delar med sig av sin kunskap och sitt lugn. Hon passar bra som administratör för Lacka-Bytgruppen på Facebook.

Helena is a girl that also is a real polish nerd, I’ve come to know her through my lack interest too. Helena is a fun girl that likes rock and buys polishes that for example can be inspired byt that area, which I think is great. She possesses a lot of knowledge in nail polishes and I’ve learned a lot by her, but I don’t hink she knows that. She inspires just by being the calm secure girl that she is and I’m glad that she shares her knowledge and her calm. She really suits to be admin for the “Lacka-Byt-group on Facebook.

Fialand – Annefia är en tjej/kvinna som har många olika intressen och hon delar med sig av dem på sin fina blogg Fialand. Jag känner inte henne så väldigt väl, men jag vet att hon är en härlig och omtänksam tjej som kämpar på trots sjukdom. Hennes lackintresse är också stort och hon visar upp väldigt fina manikyrer. Vi har det gemensamt att vi kämpar på trots våra sjukdomar och hon inspirerar mig med att hålla sig aktiv med sina intressen för det skänker henne glädje. Hon njuter en hel del på sina fina balkong nu under sommaren, kika in på hennes fina blogg.

Annefia is a girl/woman that has several different interests and she shares them on her nice blog Fialand. I don’t know her so well, but I know that she is a sweet and caring girl that keep fighting despite her disease. Her polish interest is also big and she shows great manicures. We’ve got that in common that we keep fighting despite our diseases and she inspires me by staying active with her interests because it gives her such happiness. She’s enjoying her nice balcony now during the summer, check out her nice blog.

Tack så mycket Jezzica för att du nominerade mig!! ♥

Thank’s again Jezzica for nominating me!! ♥