Förlåt för min frånvaro, men nu är jag frisk igen och är så glad att vara igång med bloggandet igen. Tack så mycket för alla era hälsningar, ni är så gulliga! ♥

Idag tänkte jag visa er swatches på den nya ögonskuggspaletten från Sleek MakeUP som jag visade för ett tag sedan. Jag var ute efter en bra palett med fina färger och till ett bra pris. Jag har hört talas en del om Sleek MakeUP och det var flera som sa att deras ögonskuggspaletter är väldigt bra och också väldigt prisvärda. När jag såg att Doftoteket.se hade 25 % rabatt så passade jag på att beställa. Jag satt ett tag och kollade vilken palett som skulle passa mig, till slut fastnade jag för “Oh So Special”.

I’m sorry for my absence, but now I’m well again and I’m so happy that I’m blogging again. Thank’s for all your get well wishes, you’re so sweet! ♥

Today I thought that I’d show you swatches on the new eye shadow palette from Sleek MakeUP that I showed you a while ago. I wanted to get a good palette with good colours and at a good price. I’ve heard of Sleek MakeUP and there were several that said to me that their eye shadow palettes are very good and also to a good price. When I saw that Doftoteket.se” had 25 % discount I ordered one. I sat for a while and looked which one should fit me, and eventually I decided for “Oh So Special”. 

3

Det är alltså en multipalett som innehåller 12 st mineralbaserade ögonskuggor, det finns ögonskuggor för alla tillfällen och det är det som är så bra med en större palett. Man kan använda dessa som ögonbrynsfärg, rouge och highlighter. Du kan även använda färgerna som eyeliner, då måste du tillsätta några droppar vatten och blanda  med ögonskuggan. I denna palett finns både matta och skimrande skuggor, vilket jag tycker är kul så man kan variera sig även där. Där du kan köpa dessa paletter billigast just nu är nog hos Brallis.se här i Sverige, annars kan du köpa den på Sleek MakeUP’s egen hemsida eller på eBay.

It’s a multipalette that contains 12 pcs mineral based eye shadows, there is eye shadows for every occasions and that’s really good to have a bigger palette. You can use these as colour for your eye brows, blusher and highlighter. You can also use the colours as eyeliner, then you must add a few drops of water and mix with the eye shadow. In this palette there  is both matte and shimmering shadows, which I think is very fun, you can vary even there. You can buy these palettes cheapest at Brallis.se here in Sweden anyway, otherwise you can buy these at Sleek MakeUP’s own website or eBay.

2

1

På de bilderna jag tittat på så har ögonskuggorna varit räfflade, men det har de tydligen slutat med nu. Det gör mig inget att de är släta, känns lättare på något vis. Det som slog mig är att de såg så mycket mindre ut än vad man sett på bild. Jag är så klantig när jag skulle ta ur paletten ur förpackningen, jag tappade den och då gick så klart den svarta skuggan sönder. Men inte helt vilket var tur.

Skuggorna är högpigmenterade och paletten är väldigt platt vilket gör att den lätt går ned i väskan. De finns i väldigt många olika färgkombinationer, så alla kan hitta någon favorit. Dessa skuggor kan också användas av vegetarianer.

Jag är inte så van vid att göra swatches på ögonskuggor, men hoppas ni i alla fall får en hyfsad uppfattning av hur de kan se ut på hud. Den första skuggan till vänster, Bow, syns tyvärr inte och den använder jag till highlighter. Jag tycker det är en fin kombination av färger och är väldigt nöjd med köpet, jag kan faktiskt tänka mig att köpa fler Sleek MakeUP paletter. De är så bra och prisvärda måste jag säga. Jag visar sex skuggor i taget. Dessa är de sex på översta raden. Namnen på skuggorna ser ni nedan.

On the pictures I’ve been looking at, the eye shadows have been  ribbed, but apparently they’ve stopped with it now. It doesn’t bother me, they feels more easy to use now somehow. It struck me that they looked so much smaller than what I’ve seen in the pictures. I’m such a klutz, when I should take out the palette from the package, I dropped it and of course the black eye shadow broke. But not completely luckily.

The shadows are higly pigmented and the palette is very flat which makes it go down easily in a bag. They come in very different colour combinations, so that everyone can find a favourite. These shadows can also be use by vegetarians.

I’m not so used doing swatches on eye shadows, but I hope that you at least will get a decent idea on how they can look on skin. The first shadow to the left, Bow, isn’t visible unfortunately and I use that as highlighter. I think it’s a nice combiantion of colours and I’m very satisfied with this purcahse, I can actually see myself buy more Sleek MakeUP palettes. They’re so good and affordable I must say. I’m showing six shadows at a time. These are the six ones on the top row. You can see the names on them below.

4

Dessa sex är de nedersta:

These are the six ones at the bottom:

5

Jag kan verkligen rekommendera dessa paletter. Är så nyfiken på att köpa en till. :-)

I can really recommend these palettes. I’m so curious on buying another one. :-)