Tjoho jag är tillbaka! Har ni saknat mig? Jag har saknat er i alla fall.  Jag har massor med otestade lack att visa er, och idag landade det sex nya lack som jag beställt från Edgy Polish. Jag hade planerat att köpa topplacket från Nail Pattern Boldness som jag skrev om tidigare och det klickade jag hem denna gång. Det är ett topplack som jämnar ut glitterlack och ger en fin yta. Det torkar sidenmatt så man får använda ett lager av ett vanligt topplack ovanpå.

1

När jag skriver detta så sitter jag ute på vår altan och njuter av den sköna kvällssolen. Idag har jag och maken haft en skön dag i solen, vi solade och jag doppade mig i poolen. Det var väldigt avsvalkande kan jag säga. Så jag ville inte gå in för att blogga utan satte mig med laptopen på altanen och körde på. Så mina bilder är tagna utomhus idag, jag kände helt enkelt inte för att gå ned i den mörka gillestugan där min fotostudio står.

3

Idag får ni se ett häftigt neonlack från indiemärket Oopsie Daises. Det heter Electric Lemonade och det är ett väldigt passande namn för lacket. Det är många härliga neonfärger i en transparent bas. Glittret kommer i både stort och smått och färgerna blått, gult, rosa och grönt. Det har även den nya loggan på sig och jag gillar den, så det här blev en favorit för mig. Jag har letat efter ett glitterlack i neon och det här är sjukt snyggt nu i sommar. Jag valde att lacka med vita underkläder i form av China Glaze White On White. Jag upplevde topplacket Glitter Food Top Coat som väldigt bra, det gav en fin och jämn yta och det uppskattas hos en som älskar glitterlack. Min samling består mestadels av glitterlack. Så både bas- och topplacket från Nail Pattern Boldness uppskattas av oss som älskar glitterlack.

5

Electric Lemonade kan ni alltså köpa hos Katarina på Edgy Polish, just nu är den tyvärr slutsåld, men jag är övertygad om att hon kommer ta in den igen. Håll utkik i hennes webshop.

Applicering: Ett lager med Nail Pattern Boldness Glitter A-Peel, två lager med China Glaze White On  White, två lager med Oopsie Daises Electric Lemonade, ett lager med Nail Pattern Boldness Glitter Food Top Coat, ett lager med SV. Det blev många lager till slut, men det är inget som jag upplever som för mycket.

Formula: Väldigt bra formula på Electric Lemonade, lätt att få jämnt med glitter på naglarna och penseln är också bra.

6

7

8

9

10

Yaaay I’m back! Have you missed me? I’ve missed you guys. I have lots of  untested nail polishes to show you, and today it landed six new polishes that I’ve ordered from Edgy Polish. I had planned to buy the top coat from Nail Pattern Boldness that I’ve wrote about earlier and this time I bought it. It’s a top coat that evens out glitter polishes and gives it a nice surface. It dries to a satin finish so you have to use a regular top coat on top of that.

I’m writing this on our porch and I’m enjoying the nice evening sun. Today my husband and I had a great day in the sun, we sunbathed and I even took a quick bath in our pool. It was very refreshing. So I didn’t want to go inside to write my blog, so I sat on our porch with the laptop and started to write. So my pictures are taken outside today, I didn’t want to go downstairs in our house to use my photostudio.

Today you’ll see a cool neon polish from the indiebrand Oopsie Daises. It’s called Electric Lemonade and it’s a very suitable name for this polish. It’s a lot of lovely neon colours in a transparent base. The glitter comes in both big and small sizes and the colours blue, yellow, pink and green. It also has the new logo and I like it, so this is a new favourite of mine. I’ve been looking for a glitter polish in neoncolours and this is so cool for the summer. I chose to polish with white underwear in form of China Glaze White On White. I experienced the top coat Glitter Food Top Coat to be very good, it gave a nice and even surface and that is so appreciated with those who loves glitter polish. My collection consists most of glitter polishes. So both this base- and top coat from Nail Pattern Boldness is appreciated by those who loves glitter polishes.

You can buy Electric Lemonade from Katarina at Edgy Polish, right now it’s sold out, but I’m convinced that she’ll buy more of it. So keep looking for it in her webshop.

Application: One coat with Nail Pattern Boldness Glitter A-Peel, two coats with China Glaze White On White, two coats with Oopsie Daises Electric Lemonade, one coat with Nail Pattern Boldness Glitter Food Top Coat, one coat with SV. It’s a lot of coats but it’s nothing that disturbs me.

Formula: Very  good consistency on Electric Lemonade, easy to get the glitter even on the nails and the brush is also good.