Dags för Nail Art Sunday hos LeLack idag och temat hon gett oss är Disney. Jag har varit så till mig den här veckan för alla nya lack som landat i min brevlåda. Så jag har ärligt talat inte tänkt så mycket på söndagens Nail Art. Idag har jag suttit och tittat på bröllopet mellan Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill och inte känt någon direkt inspiration för att göra nail art. Så det ni får se idag är ett halvhjärtat försök att få till något som kan föra tankarna till Disney.

mickeymouse

Jag valde att tolka Musse Pigg som verkligen är Disney för mig, jag arbetade med dotting tools under denna nail art. Jag valde att göra Musses öron som man kan köpa som “hatt”. De gjorde jag som en accentnagel. Sedan valde jag att ha en röd botten som får stå för hans röda byxor. Sedan gjorde jag vita och gula prickar som får stå för hans skor, knappar och handskar.

2

Jag är inte alls nöjd med det här, men jag deltar ändå. Vår katt Missan ville också vara med på ett hörn så lite katthår från henne syns på bilderna, så hoppas ni har överseende med det. 😉

Applicering: Ett lager med Trind Nail Repair, två lager med A-England Perceval, öronen med A-England Camelot, prickarna med Nina Ultro Pro Nail Polish Like Butta och French White. Ett lager med SV.

Formula: Underbar formula på A-England Perceval och Camelot. Bra pensel på båda lacken. De andra två lacken tar jag upp nån annan gång, eftersom jag endast gjorde prickar med dem. Men jag kan verkligen rekommendera de två A-England-lacken, båda två är one-coater och har en suverän konsistens.

3

4

5

6

7

9

1

Time for Nail Art Sunday at LeLack and the theme she’s given us is Disney. I’ve been so excited this week for all the new polishes that landed in my mailbox. So honestly, there haven’t been so much thinking of sunday’s Nail Art. Today I have been watching the Royal Wedding between the Princess Madeleine and Chris O’Neill and haven’t felt inspiration for doing nail art. So that you’ll see today is a bad attempt to create something that can be a bit Disney.

I chose to interpret Mickey Mouse that really is Disney for me, I worked with my dotting tools during this nail art. I chose to do Mickey’s ears that you can buy as a “hat”. I did them as an accent nail. Then I chose to have a red base that stands for his trousers. Then I did white and yellow dots that stands for his shoes, buttons and gloves.

I’m not satisfied with this, but I’m participating anyway. Our cat Missan is in on this too, so you can see some cat hair on my finger on the pictures, I hope you can forgive me for that. 😉

Application: One coat with Trind Nail Repair, two coats with A-England Perceval, the ears with A-England Camelot, the dots with Nina Ultra Pro Nail Polish Like Butta and French White. One coat with SV.

Formula: Wonderful formula on A-England Perceval and Camelot. Good brushes on both polishes.  I’ll write about the other polishes another time since I onldy did the dots with them. But I can really recommend the two A-England polishes, they’re both one-coaters and has a great consistency.