Jag har köpt mig lite vackra nagellack den senaste tiden hos Edgy Polish och jag tänkte visa er allihopa i ett litet minihaul-inlägg. Det brukar uppskattas. Jag köpte 10 st olika lack varav ett var ett baslack som jag skrev om tidigare. Det är perfekt när man som jag älskar glitterlack och sedan har ett hårt jobb att ta bort det sen. Detta baslack ska underlätta det. En recension om det kommer längre fram. Sedan köpte jag nio st andra glitterlack. Gulliga Katarina skickade också med två st lack som jag ska swatcha och recensera i bloggen.

I’ve bought myself some beautiful nail polishes lately at Edgy Polish and I thought I’d show you all in a mini haul-post. It’s usually appreciated. I bought 10 pcs different polishes which one is a base coat that I wrote about earlier. It’s perfect when you love glitter polishes like me and then has a hard time removing them. This base coat will ease that. A review about that is coming up in the blog later on. Then I bought nine other glitter polishes. Sweet Katarina also sent me two pcs of nail polishes that I’ll swatch and review in the blog.

1

Här ser ni de sex första lacken. Något särskilt ni gillar av dem? Jag älskar Fifty-Shades trilogin  av E L James och var bara tvungen att ha Dollish Polish The Many Shades Of Mr. Grey. Jag tycker det är extra kul när lacken förknippas med serier, böcker eller figurer. Det ger ännu mer liv åt lacken tycker jag. Vad tycker ni om att namnge lack på det sättet?

I love Fifty-Shades trilogy by E L James and I just had to buy Dollish Polish The Many Shades Of Mr. Grey. I think it’s more fun when the polishes is associated with series, books or figures. It gives more life to the polishes I think. What do you think about naming polishes like that?

2

Här är de resterande sex lacken. Det ena, Rayanne har ni redan sett. De två till höger, Coco Allure och Dollish Polish ska jag swatcha och recensera för Katarina och Edgy Polish. Model City är ett härligt märke tycker jag, en kul logo och roliga namn på lacken. Jag går som i en dröm här hemma med alla underbara lack. Vilket tycker ni jag ska fortsätta lacka med nu efter Rayanne? Något förslag? Jag ska säga det att i några timmar till så har Katarina 10 % rabatt i sin shop Edgy Polish för att fira Sveriges Nationaldag. Så passa på att köpa på er några skönheter nu när det är rabatt. Order över 350 kr är det fri frakt på. :-)

Here’s the six remaining polishes. One of them, Rayanne have you already seen. The two to the right, Coco Allure and Dollish Polish Katarina sent to me for a swatch and review. Model City seems to be a great brand I think, a fun logo and funny names on the polishes. I’m walking in a dream here at my place with all these lovely polishes. Which one do you think I should continue with after Rayanne? Any suggestion? I must say that for a few more hours Katarina has 10% discount in her shop Edgy Polish to celebrate Sweden’s National Day. So take this opportunity to buy some beauties nu when it’s discount. All orders over over SEK 350 is free in Sweden only. :-)