GRAND OPENING!

Nu har äntligen dagen kommit då min webshop för Mary Kay har öppnat, så det firar jag med att ha ett härligt öppningserbjudande där jag erbjuder er hela 15 % rabatt på hela sortimentet i en dryg vecka. Erbjudandet gäller ända fram till den 30 juni kl. 23.59.

come_celebrate

För att handla så går ni in på annsofie.soderbergh.marykay.se och klickar på “Skicka en intresseanmälan” uppe till höger och fyller i alla uppgifter. Jag kommer sedan godkänna er som kunder och ni kommer då att få ett mail med ert lösenord.

För er som inte bor i Smedjebacken/Ludvika, så kommer jag att skicka dem med Posten. Den exakta frakten kommer jag att meddela innan jag skickar varorna i så fall.

Eftersom vi alla hoppas på en fin sommar så kan jag också erbjuda er ett specialpris på ett paket med ett solskydd (Mary Kay Sunscreen SPF 30 eller Mary Kay Sunscreen SPF 50) och en Aftersun (Mary Kay After-Sun Replenishing Gel). Ni vet väl hur viktigt det är att skydda sig mot solens skadliga strålar. Bli brun, inte bränd. Läs gärna mitt inlägg om hur viktigt det är med solskydd! Klicka HÄR!
Normalt så kostar dessa två mellan 578-608 kr men jag säljer just nu dessa två för endast 469 kr! (OBS! Rättelse) Det ska vara 469 kr för två solprodukter, så passa på att utnyttja detta fina erbjudande under öppningserbjudandet.

webpagemk