Idag har jag det mjölkvita Expecto Patronum att visa för er. Alla som gillar Harry Potter borde digga det här lacket, med tanke på namnet då det tydligen är en trollformel som förekommer i Harry Potter. EP är en mjölkvit crelly (jelly/creme) som har ett fint glitter i sig som är grönt/turkost i mina ögon. Jag valde att lacka med enbart det, men det kan bli något mer mjölkvit om man använder sig av vita underkläder. Jag hade behövt det eller så ett tredje lager med EP. Men jag måste säga att jag tycker det är så snyggt med såna här ljusa lack nu under den varma årstiden. Med bruna händer och ljust lack så har man en klar hit om du frågar mig. T.o.m maken reagerade och utbrast att det var riktigt läckert. Han har bra smak maken. 😉 Även när det gäller mjölkvita lack så har jag ändrat mig. För det var något som jag hade lite svårt för om man går ett halvår tillbaka. Nu tycker jag det är så fräscht och snyggt. Jag gillar det vackra turkos/gröna glittret i också. Det här var ett lack som åkte med i mitt senaste haul jag gjorde från Edgy Polish. Så det här kan ni alltså köpa hos Katarina på Edgy Polish.

2

Applicering: Två lager med Nail Pattern Boldness, två lager med Dollish Polish Expecto Patronum, ett lager med SV.

Formula: Bra konsistens på EP, men något tunn så man får vara försiktig så det inte rinner ned i nagelbanden. Bra pensel.

3

Jag vill be om ursäkt för min korta pekfingernagel. Den har varit så här konstigt kort, men de andra naglarna har dragit i väg på längden men inte pekfingernageln. Det kan bero på att den slits mer. Men jag är väldigt trött på den ska jag erkänna och stör mig väldigt på det ojämna utseendet. Trots detta så har jag så svårt att ta ned de andra naglarna när jag kämpat så för att få längd på dem.

4

6

7

8

9

10

1

Today I got the milky white Expecto Patronum to show you. All of you that likes Harry Potter should dig this polish, if you think of the name because it’s apparently a spell that occurs in Harry Potter. EP is a milky white crelly (jelly/creme) that has a nice glitter in it that’s green/turquoise in my eyes. I chose to polish with only this polish, but it can be more milky white if you use white underwear. I could have needed that or a third layer with EP. But I have to say that I think it’s beautiful with these kind of bright polishes now during this warm season. With suntanned hands and bright polish you’ve got a hit if you ask me. Even my husband reacted and said that it was really nice. He’s got good taste. 😉 Even when it comes to milky white polishes I’ve changed my mind. I f you go back six months I thought it wasn’t so nice with them. Now I think it looks so fresh and beautiful. I like the gorgeous turqouise/green glitter in it also. This was a polish that came along in my haul I did at Edgy Polish. So you can buy this polish with Katarina at Edgy Polish.

Application: Two coats with Nail Pattern Boldness, two coats with Dollish Polish Expecto Patronum, one coat with SV.

Formula: Good consistency on EP, but slightly thin so you have to be careful so it won’t slip down in the cuticles. Good brush.

I’d like to say sorry for my short index fingernail. It has been this strangely short for a while and the other nails has grown really good, but not my index fingernail. It can be because it’s torn down more. But I’m so tired of it I must say and this uneven look bothers me. Despite this I have a hard time to cut down the other nails because I fought so hard to get a good length on them.