Jag har fått äran att swatcha nagellack för gulliga Lauri på CrowsToes Nail Color. Världen med indielack växer och jag tycker det är en helt fantastisk värld som öppnas mer och mer för mig. Min kärlek för dessa lack växer märker jag. De känns så unika och jag ser verkligen fram emot att börja swatcha och skriva om dessa skönheter som kom i paketet från Lauri. Jag tänkte att jag skulle visa upp alla lacken lite så här först och sen kommer de i separata inlägg framöver. Det är nio stycken härliga lack från indiemärket CrowsToes som ni kommer att få se. Vilka känner ni att ni vill se först?

1

2

3

4

I’ve got the honor to swatch nail polishes for sweet Lauri at CrowsToes Nail Color. The world with indie polishes is growing and I think that it’s a completely fantastic world that opens up for me more and more. I notice that my love for these polishes is growing. They feel so unique and I’m really looking forward to start swatching and writing about these beauties that came in the package from Lauri. I thought I’d show you the polishes like this first and then they’ll be up in seperate posts ahead. There are nine pcs of lovely nail polishes from the indie brand CrowsToes that you’ll see. Which one’s do you like to see first?