Utskickat i recensionssyfte

Idag är det en stor dag här på Colour it, för idag får ni se det första lacket ur paketet från gulliga Lauri på CrowsToes. Jag är överlycklig för möjligheten att få swatcha dessa härliga indielack och få dela med mig av dem till er. Jag har gått lite efter vad ni önskade se först och det var flera som uppgav Asterope som ett lack de ville se först. Så vad gör jag inte för mina läsare, här kommer Asterope i all sin prakt och härlighet.

2

Jag valde att enbart lacka med Asterope, jag vet att en del har lagt svarta underkläder, men jag ville se hur det såg ut på egen hand. Asterope är en duokrom skönhet som kommer från The Pleaides Collection. Det skiftar i flera vackra färger och jag kan se brons, rosa, rött och vinrött. Det var länge sen jag visade upp duokroma lack så därför är det extra kul att kunna visa er detta. Jag gillar det här verkligen, det enda minus är att lacket i min flaska var något tjockt, men annars är det superfint och jag vet att det inte brukar vara några problem med konsistensen på dessa lack. Jag tror att det beror på att min flaska stod framme för ljust.

3

CrowsToes nagellack kan ni köpa på webshopparna Edgy PolishNorwayNails och Llarowe bl.a.

Applicering: Ett lager med Trind Nail Repair, två lager med CrowsToes Nail Color Asterope, ett lager med Seche Vite.

Formula: En bra konsistens, men lacket i min flaska hade blivit något tjockt, men det beror nog på mig. Bra pensel.

4

5

6

7

8

9

10

1

Sent for review

Today it’s a big day here at Colour it, because today I’m showing the first polish of the package I’ve got from sweet Lauri at CrowsToes. I’m over the moon happy about this opportunity to swatch these lovely indie polishes and to share them with you. I’ve listened to what you wanted to see first and there were several that wanted to see Asterope as a polish they wanted see first. So of course I’m listening to you my readers, so here is Asterope in all it’s pride and glory.

I chose to polish with only Asterope, I know that some has applied black “underwears”, but I wanted to see how it looked on it’s own. Asterope is a duochrome beauty that comes from the The Pleaides Collection. It shifts in many colours and I can see bronze, pink, red, and burgundy. It was quite long ago since I shown you duochrome polishes so it’s really fun to show you this. I really like this, the only negative I can say that the polish in my bottle was a bit thick, but otherwise it’s gorgeous and I know that there aren’t any problems with the consistency on these polishes. I think it’s because my bottle stood in front of the light too long. 

You can buy CrowsToes nail color at the webshops Edgy PolishNorwayNails and Llarowe for example.

Application: One coat with Trind Nail Repair, two coats with CrowsToes Nail Color Asterope, one coat with Seche Vite.

Formula: A good consistency, but the polish in my bottle had become a bit to thick, but that’s my fault. Good brush.