Det lack ni får se idag tycker jag är en underbar sommarfärg, och jag har faktiskt burit den i flera dagar, vilket nästan är rekord för mig det senaste året. Det tyder på att jag älskar det, men visst jag var sjuk också. Men jag lackade om igår med samma färg, det ni, det har nog aldrig hänt mig förut. Lacket jag pratar om är Coral från Barry M. Det är något åt orange-korall hållet och jag tycker det är sååå snyggt, jag gillar både orangea och korallack, och detta är en bra mix av det. Jag ska dock tillägga att lacket ser mer korallaktigt ut i verkligheten än på mina bilder.

2

Det här lacket sitter även på mina tånaglar och lyser upp. Det här lacket tror jag skulle bli ännu snyggare med lite glitter ovanpå. Det ska jag testa nån gång, någon som märker att jag är en glittertjej? Hahaha, jaa jag äääälskar verkligen glitter och väntar på en härlig beställning med glitterlack bl.a. Ni kommer få se underbara lack i bloggen framöver! Yaaay!

3

Applicering: Ett lager med Trind Nail Repair, två lager med Barry M 296 Coral, ett lager med Seche Vite.

Formula: Väldigt bra konsistens och penseln är också bra. Barry M gör riktigt bra lack, så glad att jag fick med flera av dem i mitt haul.

4

5

6

7

8

10

1

The polish you’ll see today is a wonderful summer colour, and I’ve actually worn this for several days, which might be a record for me this past year. It says that I love it, but I was sick too. But I polished my nails yesterday again with the same colour, I don’t think that has ever happen me before. The polish I’m talking about is Coral from Barry M. It’s slightly orange/coral and I think it’s soooo pretty, I like both orange and coral polishes and this is a great mix of it. I have to say that the polish looks more coral IRL than it does on my pictures. 

This polish is also on my toe nails and bright things up. I think that this polish could be even more beautiful with some glitter on top. I must try that some time, is there anyone who can tell that I’m a glitter girl? Hahaha, yees I just looooove glitter and I’m waiting for a lovely order with glitter polishes among others. You’ll see some wonderful polishes on the blog further on! Yaay!

Application: One coat with Trind Nail Repair, two coats with Barry M 296 Coral, one coat with Seche Vite.

Formula: Very good consistency and the brush is also good. Barry M is really doing great polishes, I’m so glad that I’ve got some in my haul.