Jag vill låta er veta att jag snart är tillbaka med mina vanliga inlägg igen, har haft en underbart skön midsommarhelg och det var så skönt att bara vara ledig och umgås med familjen! Hoppas ni också haft en riktigt skön midsommarhelg. :-)

Som ni nog märkt så har jag nu äntligen öppnat min webshop för Mary Kay och tycker det är så spännande och roligt. Eftersom mitt lager inte är så stort än så vill jag därför erbjuda er en rabatt som kompensation för att ni kanske får vänta något om jag måste beställa era varor. Jag vill också fira att jag öppnat shoppen och ger er hela 15% rabatt på HELA sortimentet av Mary Kay’s produkter. Det är alltså en hel del exklusiv och kvalitativ hudvård i olika serier och även underbar makeup, härliga parfymer för både män och kvinnor plus en hel del ljuvligt doftande spaprodukter. Så är ni nyfikna, passa på den här veckan då ni kan shoppa med hela 15% rabatt. Rabatten gäller ändå till söndagen den 30/6!

Känner ni er osäkra och vill prova på någon ny hudvårdsserie så finns det några trial-set som man kan köpa, alltså hudvårdsserier i mindre provförpackningar, det kan jag rekommendera. Jag kan även rekommendera deras eye-makeupremover som är så mild och skön för ögonen. Sedan har jag blivit helt frälst på deras nya och exklusiva Timewise Repair serie som de har en patenterad formula på. Min hy är så mjuk och fin och då hade jag ändå en serie från Apoteket som jag var nöjd med innan, jag visste inte att min hy kunde bli ännu bättre, men tydligen så var det möjligt.

mkskincare

mksun