Hej, det är jag, Tomas, igen.

Jag har nu med mycket möda och stort besvär testat de fem produkter som ingick i det allra första paketet av Glossybox:s The Man Box och överlag så kan man säga att jag är riktigt nöjd. Jag hade tänkt att lägga ut detta inlägg redan för någon vecka sedan men min fru tyckte inte att använda en produkt en gång anses som att man har testat det nog mycket. Även om det tar emot så måste jag nog hålla med henne där.

2013-04-11 19.17.50

1. SB12 – Tandkräm

Denna produkt har jag i princip använt varje dag sedan jag fick den och är mycket nöjd. Dock så är det “Strong Mint” smak på den vilket gör att det är en av de starkaste tandkrämer jag testat. Nästan så att det brände på tungan i början… Min fru tycker också att jag känns fräschare än någonsin vilket ju inte är helt fel heller… 😉

Detta är definitivt en produkt jag kan rekommendera och jag kommer med största säkerhet att använda den i fortsättningen också!

2013-04-11 19.19.21

2. Schwarzkopz Professional – [3D]MENSION hair & body shampoo

Detta är också en produkt som jag gillar och har använt en hel del. Eftersom den innehåller mentol så får man en frisk, nästan avkylande känsla i hårbotten. Den luktar också väldigt gott vilket ju inte är helt fel. Den ger också ett härligt, rikt lödder. När jag säger ordet “lödder” i huvudet så uttalar jag det konstigt nog alltid precis som den kända kommentatorn Anders Gernandt alltid gjorde i slutet av komedin Lödder som gick på TV i slutet av 70-talet… Ni som inte var födda då kan ju alltid fråga era föräldrar om de inte minns den serien 😉

Dock så är jag inte så förtjust över att använda den som duschcreme då vissa “manliga” delar av kroppen, som man inte vill ska bli kalla, blir nästan obehagligt avkylda…

2013-04-11 19.19.54

3. Maria Nila Stockholm – creator no 1 ltd edition wax

Detta vax har jag tyvärr inte lyckats blivit vän med. Jag är van att använda ett annat vax som inte är lika “hårt” som jag sedan använder en borste för att få stil på frisyren vilket man inte kan göra med detta. Som ni förstår så är det inget fel på vaxet i sig utan det är nog min metod att fixa håret det är fel på…

Det första min dotter påpekade när jag använde detta vax en morgon var att det luktade tuggummi och det känns ju inte så speciellt macho om vi ska vara ärliga…

2013-04-11 19.20.23

4. L’Oréal Paris Men Expert – Hydra Energitic anti-tiredness moisturiser

Detta är också en produkt som jag gillar och har använt en hel del. Om man som jag har psoriasis så har man ju inte bara torr humor utan huden blir också lätt torr och då funkar en sån här ansiktskräm väldigt bra.

Frågorna man dock ställer sig är:

* Blir man att se mindre trött ut om man använder denna kräm? Ja, det är inte helt omöjligt.
Blir man att se ut som Gerard Butler? Nej, det är nog i princip omöjligt om man inte vill lägga ner en förmögenhet på plastikoperationer…

 

2013-04-11 19.21.27

5. NUEVA – Sun Stick spf 30

Ja, vad ska man säga om detta cerat? Det smakar gott och läpparna blir mjuka. Dock har jag av förståeliga skäl inte hunnit testa själva solskyddsfunktionen än men eftersom jag ska till Italien i nästa vecka så kanske jag kan få användning för den då.

Apropå den svenska sommaren så läste jag att SMHI fr.o.m. sommaren 2013 kommer utfärda varningar för värmeböljor. Det är ju lite som om den danska vädertjänsten skulle utfärda lavinvarningar eller om vädertjänsten på Maldiverna skulle utfärda snöovädersvarningar…

Jag vågar nog redan nu lova att det kommer komma fler The Man Box inlägg från mig. Nästa box kommer ju redan om en månad…

mvh Tomas