Jag är kär!! Jaa i min man så klart, men nu har jag också gått och blivit kär i ett nagellack!! Jaa man kan bli kär i ett nagellack, om man är en lacknörd i alla fall, eller vad säger ni? Gissar på att jag får en del medhåll. 😉 Idag får ni se ännu ett lack från det inköp jag gjorde nyligen från Edgy Polish, nämligen det vackra I Feel…Wicked från indiemärket Smitten Polish.

2

3

Det är ett märke som jag hört och läst en hel del om, och när jag sett Sminkan’s underbara bilder på det här lacket så visste jag att jag skulle komma att älska det. Det är en grön jelly med glitter som faktiskt innehåller tre av mina favoritfärger, grönt, lila och blått.  Jag har faktiskt tagit kort ute också denna gång så ni ska få se de underbara prismatiska glittren också. Det är så otroligt vackert och jag är så glad att jag köpte det här lacket.

5

Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, tre lager med Smitten Polish I Feel…Wicked, ett lager med SV. Men för de som vill ha helt slätt så behövs nog ett eller två lager till med SV. Jag har inga problem med att det inte är helt slätt. Jag vill mest att det ska vara en blank yta och sen torka fort som det gör med Seche Vite.

Formula: Underbar konsistens och det gick hur lätt som helst att lacka med detta. Väldigt bra pensel, så tveka inte att köpa detta underbara lack.

8

7

6

Picture taking outside

Picture taking outside

Picture taking outside

Picture taking outside

1

I’m in love!! Yees in my husband of course, but now I have falling in love in  a nail polish!! Yees you can fall in love in a nail polish, if you’re a polish nerd anyway, or what do you say? I’m guessing a lot of you agrees with me. 😉 Today you’ll see another polish from the purchase that I recently did from Edgy Polish, namely the beautiful I Feel…Wicked from the indiebrand Smitten Polish.

It’s a brand that I’ve heard and read a lot of, and when I saw Sminkan’s wonderful pictures of this polish I knew that I would love it. It’s a green jelly with glitter that actually contains of three of my favourite colours, green, purple and blue. I have actually taken pictures outside this time so you’ll see the wonderful prismatic glitters also. It’s so incredibly beautiful and I’m so glad that I’ve bought this polish.

Application: One coat with Essie Grow Stronger, three coats with Smitten Polish I Feel…Wicked, one coat with SV. But for those who want’s it completely smooth, you’ll probably need one or two coats more with SV. I don’t have any problem with it not being completely smooth. I just want it to be shiny and dry fast like it does with Seche Vite.

Formula: Wonderful consistency and it was so easy to polish with this. Very good brush, so don’t hesitate to buy this lovely polish.