Idag får ni se två lack som ingick i mitt stora haul för ett tag sedan. Jag säger inte till varje gång jag visar lack ur mitt haul. Det blir lite tjatigt tror jag, jag nämner det ibland. Ni får en blå kombination idag, blå är också en färg som jag kommit att älska det senaste halvåret. Det är ju så snyggt på naglarna.

2

Tänk hur man kan ändra sig, det slår mig ofta, för ett år sedan hade jag aldrig satt på mig ett blått nagellack, men nu älskar jag det. Kul att man kan ändra sig, det finns så mycket underbara färger och nyanser att upptäcka och jag märker att jag fortfarande kan ändra mig i mina färgval. Har ni också såna erfarenheter och upplevelser? Färger som ni aldrig skulle använt förut, men som ni nu älskar? Berätta gärna! :-)

Jag tror att jag ska lägga LFN över något väldigt ljust lack nästa gång.

Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med China Glaze Frostbite, ett lager med O.P.I Last Friday Night, ett lager med SV.

Formula: Bra konsistens på CG Frostbite, väldigt bra pensel. Ganska tjock konsistens på O.P.I Last Friday Night, penseln är bra.

3

7

5

8

14

10

12

11

1

Today you’ll see two polishes that’s a part of my big haul a while ago. I don’t tell you every time I show polishes from my haul. I think it will be too nagging. You’ll get a blue combination today, blue is a colour that I’ve come to love the last six months or so. It’s so beautiful on the nails. I keep thinking of how one can change one’s mind, about a year ago I hadn’t worn a blue nail polish, but now I love it. It’s fun that one can change it’s mind, there’s so many lovely colours and shades to experience and I notice that I still can change my mind when it comes to colour choices. Do you also have these experiences? Colours that you couldn’t wear before but now you love them? Please tell me! :-)

I think that I shall apply LFN over a very light colour next time.

 Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with China Glaze Frostbite, one coat with O.P.I Last Friday Night, one coat with SV.

Formula: Good consistency on CG Frostbite, very good brush. Pretty thick consistency on O.P.I Last Friday Night, the brush is good.