Nu är min blogg nästintill helt klar! Som ni ser nu så är det en ny layout på bloggen och jag är oerhört stolt och nöjd med min blogg nu. Jag kan inte ta åt mig äran för detta layout arbete. Utan jag har fått en oerhörd bra hjälp med det och det är gulliga Emelie som driver bloggen Honeymunchkin som har skapat mitt nya tema och header. TACK så mycket igen Emelie! Du är grym! Nu återstår det bara små detaljer som en bloglista t.ex. Men nu kommer jag inte ändra något mer utan nu hoppas jag att ni mina kära läsare ska trivas med min blogg lika mycket som jag gör!

newdesign

Now’s my blog nearly done! As you can see it’s a new layout on the blog and I’m incredibly proud and satisfied with my blog now. I can’t take credit for this layout work. I’ve got some really good help with it and that’s sweet Emelie that runs the blog Honeymunchkin that has created my new theme and header. THANK’S so much again Emelie! You’re the best! Now it’s only a couple of details left like a bloglist for example. But now I won’t change anything else, I hope that you my dear readers will like my blog as much as I do!