Idag har vi haft en underbar dag i solen, vi har varit ute och jobbat i trädgården, det mår jag verkligen gott av, även om det är jobbigt också, men sol och klarblå himmel och lite trädgårdsarbete med familjen är skönt för själen. Det trista i det hela är att det blev en spricka i min tumnagel så jag blev tvungen att klippa ned den helt. Den var så lång och fin innan. Men jag måste säga att mina naglar har klarat väldigt mycket den senaste tiden, så de har definitivt blivit starkare och jag är övertygad om att det är p.g.a Silicea Original. Jag ska snart återkomma med en slutlig recension av Silicea.

2

Till dagens nail art, det är söndag och det är dags för Nail Art Sunday hos LeLack. Temat för denna veckan är Rock. Jag som älskar rockmusik tyckte det var ett kul tema, men sen när jag skulle börja fundera på vad jag skulle göra så blev det svårare. Då gör jag det jag alltid brukar, jag googlar. Vet inte om jag blev så mycket klokare, men jag såg några som gjort blixtar och det tycker jag är tufft och rockigt så det bestämde jag mig för. Så svart lack under, det hade jag redan klart för mig, sedan tog jag fram akrylfärgerna och bestämde mig för en stark härlig röd som jag tycker passar till rocktemat. Så röda blixtar över naglarna blev det. Jag kan inte påstå att jag är nöjd, jag får alltid allting bredare än vad jag tänkt mig, ändå har jag den smalaste penseln som jag har och den är jättesmal, lovar. Men det är väl helt enkelt mer övning som gäller.

3

Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, ett lager med A-England Camelot, ja ETT lager faktiskt, det är ett underbart svart lack, det kan jag verkligen rekommendera, så snyggt och det blir opakt på ett lager. Målade med den röda akrylfärgen, sedan ett lager med SV över allt.

Formula: Underbar konsistens på Camelot och penseln är bra. Underbart svart lack, det är mitt bästa svarta lack i samlingen.

4

5

6

7

8

9

10

1

Today we’ve had a wonderful day in the sun, we’ve been out in our garden, I feel so great doing that, even if it’s hard, but the sun and the clear blue sky and some work in the garden with the family is really good for my soul. The sad part in it is that it was a crack in my thumb nail so I had to cut it down completely. It was so long and beautiful before. But I have to say that my nails has managed very much recently, so they have definitely become stronger and I’m convinced that it’s because of Silicea Original. I’ll come back to you with a final review of Silicea.

Now for today’s nail art, it’s sunday and time for Nail Art Sunday with Lelack. The theme for this week is Rock. I love rock music and think that this theme is really fun, but when I started to think about what I should do it became harder. Then I’ll do what I always do, I google. I don’t know if I became more wise of it, but I saw that some had made lightning and I think that is tough and rocky so I decided to do that. So black polish under, I had already decided for that, then I took out the acrylic paint and decided to use a strong red colour that I think goes well with the rock theme. So it was red lightnings over the nails. I can’t say that I’m satisfied, I always get everything wider than I first imagined, and yet I’ve used the narrowest brush that I have, and it’s really narrow, I promise. But I think I need more practise at it.

Application: One coat with Essie Grow Stronger, one coat with A-England Camelot, yes really ONE coat, it’s a wonderful black polish, I can really recommend this, so pretty and it’s get opaque in one coat. I painted with the red acrylic paint, and then a coat with SV over everything.

Formula: Wonderful consistency on Camelot and the brush is good. Wonderful black polish, it’s my best black polish in my collection.