Välkomna tillbaka!

Hoppas ni haft överseende med avbrottet! Nu är jag tillbaka igen, men jag vill tala om att bloggen är inte helt färdig och utseendet den har nu är inte det permanenta utseendet. Jag kommer förhoppningsvis få hjälp med layout av en vän. Nu använder jag mig av WordPress istället för Blogger och har min domän via one.com.

Det kommer som sagt bli en hel del förändringar även framöver, och allt är inte klart som sagt. Det kan vara en del funktioner som inte fungerar så här i början, tala gärna om vilka så kan vi se över det.

Jag har låtit det mesta “följa med” från tidigare sida, men jag vill göra om header och övrig layout på bloggen. Det kommer att ta en viss tid att genomföra de förändringar så jag hoppas ni har förståelse och tålamod med bloggen och mig. Jag genomför dessa förändringar för att det ska bli mer användarvänligt för er och att för att det ska bli lättare och roligare för mig att blogga.

Jag är snart tillbaka med ett blogginlägg! :-)

Welcome back!

I hope you have indulgence with the interruption! Now I’m back again, but I want to tell you all that the blog isn’t all complete and this appearence isn’t permanent. Hopefully I’ll get help from a friend with the layout. Now I use WordPress instead of Blogger and I have my domain at one.com.

So it’ll be more changes from now on, everything isn’t ready. It can be some functions on the blog that doesn’t work as they suppose to do, but please let me know if something doesn’t work.

I’ve let most of the layout follow me from Blogger, but I want to ake a new header and make a new design on the blog. It will take some time to complete these changes so I hope you’ll have patience with me and the blog and that you’ll be forgiving with it all. I’ll make these changes so the blog can be more user-friendly for you my readers and easier and more fun for me to blog.

I’ll be back with a blog post soon! :-)