Många av er vet om att jag är Big Bang Theory fan och för ett tag sedan så köpte jag hela Big Bang Theory kollektionen från Dollish Polish. I samband med det fick jag veta att det fanns ett till lack som hade TBBT-tema och då visste jag att det var jag ju bara tvungen att köpa. Och så blev det när jag gjorde min beställning hos Edgy Polish. Igår var det så underbart vårväder här så jag kände för att lacka med med något ljust och vårigt, vad passade då inte bättre än just Soft Kitty.

4

Jag bestämde mig för att göra allt i en ljus version. Så underst lade jag French Pink som är väldigt svagt ljusrosa och sedan Soft Kitty ovanpå det. Det blev inte en favoritmanikyr, det ska jag vara ärlig och säga, jag köpte mest det här lacket för namnets skull. Lacket är för ljust och skirt för att vara i min smak. Men jag ska ge det en chans till, jag ska lägga det ovanpå något mörkare lack för att se hur det blir. Men jag ska absolut behålla lacket just för namnets skull. Men jag kan tänka mig att detta är ett perfekt lack för dem som inte vill ha för mörka lack och inte för synlig manikyr, det glittrar lite fint på naglarna och det räcker nog för en del. Vad tycker ni andra om lacket?

5

6

Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med Nina Ultra Pro Nail Polish French Pink, två lager med Darling Diva Polish Soft Kitty, ett lager med SV.

Formula: Bra konsistens på French Pink men ganska tunn och skir. Bra konsistens på Soft Kitty, bra penslar på båda lacken.

Som avslutning måste jag helt enkelt ge er en video med Soft Kitty-klipp från TBBT. Se längst ned i detta inlägg.  Enjoy!

7

8

9

10

11

Many of you know that I’m a Big Bang Theory fan and a while ago I bought the whole Big Bang Theory collection from Dollish Polish. In connection to that I got to know that there were another polish with TBBT-theme and then I knew that I had to buy that sometime. And so I did, when I placed my first order at Edgy Polish. Yesterday we had such lovely spring weather here so I felt for polishing with something bright and that felt like spring, and then I knew that Soft Kitty would be great. I decided to it all in a light version. So at the bottom I put French Pink that’s a weak light pink and then Soft Kitty on top of that. It wasn’t a favourite manicure, I have to be honest and say that, I had to buy this for the name. This polish is too bright and sheer for me. But I will give it one more try, I’ll put it over a darker polish to see how it will turn out. But I’ll definitely keep this polish just for the name. But I can think that this polish is perfect for those who don’t like those dark polishes and doesn’t want a manicure that’s too visible, it just glitters nice on your nails and that’s probably enough for some. What do you think of the polish?

Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with Nina Ultra Pro Nail Polish French Pink, two coats with Darling Diva Polish Soft Kitty, one coat with SV.

Formula: Good consistency on French Pink, but pretty thin and sheer. Good consistency on Soft Kitty, good brushes on both polishes.

As a closure I just have to let you see a video with Soft Kitty-clip from TBBT! Enjoy!