Efter det mörka rocktemat så kände jag för något färgglatt och härligt, så till slut hittade jag ett neonlack från China Glaze som skrek färg, så då fick det bli det. Lacket heter Purple Panic, jag skulle vilja kalla det för lila/rosa lack, det är ett neon-lack och det är extra härligt att använda nu under denna varma årstid. Som ni vet så torkar neonlack matt, men jag valde att lacka med topplack för att få den glansiga ytan. Den här färgen tilltalar verkligen mig, den är så färgglad och stark, gillar mixen av lila och rosa märker jag.

2

3

Applicering: Ett lager med Trind Nail Repair. Jag har så lite kvar av min Essie Grow Stronger, den här miniflaskan med Trind Nail Repair fick jag med i en Glossybox och jag tänkte använda den innan jag ger mig på en ny flaska med Essie baslack. Jag har hört flera säga att de har upplevt den vara bra och stärkande för naglarna. Jag får återkomma till er om vad jag tyckte om den när jag har använt slut på den. Två lager med China Glaze Purple Panic. Ett lager med SV.

Formula: Något tunn konsistens, men det gick ganska bra att lacka ändå. Ganska smal pensel men det kan jag tycka är bra ibland också. Jag märker att jag lärt mig att hantera de olika penslarna på märken jag har, en del är breda som IsaDora’s t.ex. och China Glaze har ganska smala penslar.

5

7

8

9

10

11

12

1

After the dark rock theme I felt for something colourful and lovely, so eventually I found a neon polish from China Glaze that screamed colour, so I went with that. The polish is Purple Panic, I would call it for a purple/pink polish, it’s a neon polish and it’s so great to use these now during this warm time of the year. As you know, neon polishes dries matte, but I chose to polish with a top coat to get the shiny finish. This colour really appeals to me, it’s so colourful and strong, I notice that I like the mix of purple and pink.

Application: One coat with Trind Nail Repair. I have so little left of my Essie Grow Stronger, I got this mini bottle with Trind Nail Repair in a Glossybox and I thought I’d use this before I open a new bottle of Essie base coat. I’ve heard several say that they have experienced it to be good and strenghtening for the nails.  I’ll get back to you of what I think of it when I’ve used it all. Two coats with China Glaze Purple Panic. One coat with SV.

Formula: Slightly thin consistency, but it went pretty well with the polishing anyway. Slightly thin brush but I think it’s good sometimes. I’ve noticed that I’ve learned to handle the different brushes on the brands that I’ve got, some are wide like IsaDora for example and China Glaze has pretty thin brushes.