Här får ni se ännu ett lack ur mitt haul, det är ett märke som jag inte ägde något alls av innan. Nu har jag en hel del Barry M lack i min samling och nu kände jag för att testa och se hur de var. Naturligtvis föll mitt val på ett glittrigt lack, det blev det underbara 297 Blue Glitter, inga fantasifulla namn här inte, vilket är synd. Men det överraskade mig verkligen, jag kanske hade för låga förväntningar på lacket, men det var oerhört lätt att lacka med och glittret gick på jämnt och fint över nageln. Det är en väldigt fin blå nyans och glittret poppar nästan ut ur nageln och ger nästan en 3D effekt.

2

Har ni provat Barry M lack förut? Vad tycker ni om dem? Jag ser fram emot att lacka med de resterande Barry M lacken jag har i samlingen.

Tyvärr så klantade jag mig under lackningen vilket jag inte upptäckte förrän senare, för det är några små kala punkter på några ställen.  Jag är ledsen för det, men hoppas ni kan fokusera på själva lacket.

3

Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med Barry M Nail Paint 297 Blue Glitter. Ett lager med SV.

Formula: Bra konsistens, det var lätt att lacka och det täckte väldigt bra. Bra pensel.

4

5

6

8

9

10

11

1

Here you’ll see yet another polish from my haul, it’s a brand that I didn’t own anything of before the haul. Now I have a lot of Barry M polishes in my collection and I felt for testing and see how they were.  Of course my choice was a glittery polish, it was wonderful 297 Blue Glitter, no imaginative names here, which is too bad. But it really surprised me, maybe I had so low expectations on the polish, but it was so easy to polish with them and the glitter went on so smooth and even on the nail. It has a very nice blue shade and the glitter nearly pops  out of the nail and it almost gives it a 3D effect.

Have you ever tried Barry M polish before? What do you think of them? I’m looking forward to polish with the remaining Barry M polishies I’ve got in my collection.

Unfortunately I screwed up during the polishing, which I didn’t notice before later on, there are some bald spots on some places. I’m sorry for that, but I hope that you can focus on the polish itself.

Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with Barry M Nail Paint 297 Blue Glitter. One coat with SV.

Formula: Good consistnecy, it was easy to polish with and it covered really good. Good brush.