Så var dragningen gjord! 

De tre vinnarna i Colour it’s Giveaway är dragna. 
För detta stora tillfälle så ville min goa bonusdotter Denise göra en extra exklusiv och specialdesignad box där lotterna skulle dras ifrån. Jag blev såklart glad och hon tog uppgiften på största allvar. Tack så mycket Denise för att du ville göra det, den blev superfin! ♥ Maken var med och fotograferade och alla tre var alltså med vid själva dragningen så de kan garantera att allt gick rätt till. Vi samlades alla tre vid köksbordet och sedan blandade Denise om lotterna och sedan fick jag sköta själva dragningen. Först drog jag den som skulle vinna 3:e priset. Sedan 2:a priset och sist 1:a priset. Spänningen var olidlig! :-)
Den specialdesignade boxen för giveaway dragningen skapad av Denise!

Så här såg det ut vid dragningen!

3:e priset i min giveaway går till:
Grattis Frida Ståhl!!
2:a priset i min giveaway går till:
Grattis Alexandra Stroh!!

Trumvirvel tack!!! 😉
1:a priset i min giveaway går till:
Grattis Linda Forslund!!!

Alla tre har blivit kontaktade av mig och har även svarat mig och lämnat mig deras adresser så nu är min giveaway avslutad och jag är så glad att ni alla var med och ville delta. Hela 41 st personer har varit med och tävlat och ni har gett mig oerhört bra idéer och åsikter som jag tar åt mig. Ni har gett mig många nya infallsvinklar som jag kan använda mig av! Sedan vill jag rikta ett STORT TACK till er alla som skrivit så mycket fina ord om mig och min blogg, ni ska veta att jag blir verkligen rörd av allt fint och känner mig så hedrad av att ha så underbara läsare som er! Ni är guld värd allihopa! Kramar till er alla! ♥