Hej, jag heter Tomas och är gift med Ann-Sofie.
I ett svagt ögonblick så lovade jag att jag skulle göra ett gästinlägg i hennes blogg. Jag vet inte hur det gick till men jag antar att hon var naken vid tillfället ifråga…

Härom veckan så fyllde jag 21 år (vilket jag har gjort 26 gånger nu men det är en helt annan historia.) Min fru hade då vänligheten att ge mig Glossybox:s The Man Box i födelsedagspresent. Min tanke med detta inlägg är att i klassisk skönhetsbloggsanda berätta vad den innehåller.

Det följde med fem produkter i förpackningen. Jag läste på Twitter att en del “kändisar” hade fått sina boxar i början veckan och att någon var lite missnöjd med att de hade fått skokräm istället för tandkrämen som var med i min box.
1. SB12 – Tandkräm
Detta är en s.k. tandkräm. Den använder man när man borstar tänderna. Fördelen med denna, förutom att den har “en uppfriskande mintsmak”, är att den motverkar dålig andedräkt.
Jag kan minnas att min fru någon gång påpekat att jag inte har varit så kyssvänlig efter en rejäl Kebabtallrik med mycket lök så jag ser bara fördelar med denna produkt. Detta är en s.k. fullsizeprodukt vilket innebär att det är så stor som den är när man köper den i butik eller nåt. (Vet bara att man ska skriva så, enligt min fru). Kostar i normala fall 89 kr/100 ml.
2. Schwarzkopz Professional – [3D]MENSION hair & body shampoo
Detta är en klassisk 2 in 1 schampoo&duschcreme. Den luktar mentol och pepparmint vilket gör att man kommer lukta som en blandning av tandkräm och minttabletter. Kan bli spännande!
Detta påstås också vara en fullsizeprodukt men jämför man med en 700 ml flaska Family Fresh duschcreme så känns den lite minisize “i min humla opinion”… Kostar 159 kr/250 ml.
3. Maria Nila Stockholm – creator no 1 ltd edition wax
Jag känner mig väldigt utvald som får testa detta vax då det är en s.k. limited edition. Jag gissar att det inte är så många som har får testa den då… Eller?
Om ni tycker att bilden ovan är lite suddig så ber jag er att fundera på vad ni druckit ikväll. Själv förordar jag ett alkoholfritt alternativ som t.ex. Loka Päron. Produkten är fullsize och kostar 179kr/100 ml.
4. L’Oréal Paris Men Expert – Hydra Energitic anti-tiredness moisturiser
Bara det långa namnet gör ju att man blir trött och då är det så fiffigt att denna kräm motverkar trötthet! Inte dåligt…
(När jag läser lite noggrannare så ser jag att den bara motverkar tecken på trött hud och inte trötthet i allmänhet. Nu blev man ju _lite_ besviken!!!)
Frun berättar dock att Gerard Butler använder den och han verkar ju ha riktigt pigg och fin hy (har jag hört). Detta är inte en fullsizeprodukt men när den är det så kostar den 125 kr/50 ml.
5. NUEVA – Sun Stick spf 30
Tänk om det fanns en produkt som gjorde att du inte bara fick mjuka läppar men som också skyddade dem från den starka sol som vi har här i Sverige på sommaren? Den finns och jag har tagit kort på den som ni kan se på bilden ovan. Kostar 39 kr för denna lilla fullsixeprodukt.
Ja, då har jag gått igenom alla fem produkterna som fanns med i den första The Man Box från Glossybox i Sverige. Jag har inte testat någon av dem än men det ska bli spännande.
Men hallå?! Nu säger frun att jag måste göra ett gästinlägg till när jag har testat dem och recensera produkterna?
Är hon helt från vettet, undrar ni? Nej, hon är faktiskt från Örebro…
mvh Tomas
PS. Nedan följer L’Oréal Paris Men Expert reklamen med Gerald Butler så att ni får en liten hint om hur jag kommer se ut när jag testat alla dessa produkter. DS.