I min giveaway som jag har på min blogg så ställer jag några frågor till de som vill delta i den. Jag frågar vad som är bra och vad som är mindre bra med Colour it. Jag frågar också vad ni vill se mer av här på bloggen. Det är väldigt roligt att gå igenom era svar och ni ska veta att jag tar till mig allt ni skriver. Ni som redan skrivit era mail har bidragit med en hel del positiva konkreta förslag. 
Ni har även bidragit med en hel del glada tillrop och beröm över bloggen som faktiskt gör mig lite rörd, ja jag är känslomänniska, jag har oerhört lätt till skratt men också gråt. Tack så oerhört mycket för alla era fina ord, de värmer väldigt mycket. Jag vill ha ett bra samspel med er. Självfallet är det min blogg och jag bestämmer, men det blir inte lika roligt om inte ni som läsare får ut något av det. Det är ju inte så att jag sitter och skriver för min egen skull, även om jag tycker om att uttrycka mig i skrift. Jag vill ha er med mig! :-)
Nu till det jag skulle skriva om…hihi….Ni har kommit med en hel del bra önskningar på vad ni vill se mer av på Colour it. Jag tänkte nämna det som nämnts mest av de som deltagit hittills. Ni vet väl att ni fortfarande kan delta i min giveaway. Har ni inte gjort det, så passa på. Ni har till fredagen den 26/4 kl. 23.59 på er. Läs mer HÄR! 
De önskningar som kommit in hittills är bl.a.:

  • Fler gästinlägg av maken (Det har han lovat att han ska bidra med) Yaaay! :-)
  • Ändra layoten, den känns för rörig. (Som ni ser så har jag redan tagit bort en del och ändrat om)
  • Mer makeupinlägg (Som ni ser så har jag idag börjat med makeupinlägg, pirrigt men jag gör det.)
  • Mer nail art (Det ska jag försöka med, även om jag ska erkänna att det inte är min starka sida.)
  • Fler tutorials (Det är något som jag själv haft i huvudet, så det ska jag ta itu med.)
  • Mer holografiska lack (Ska försöka få in fler holos i bloggen)
  • Mer indielack (Det tror jag också att det kan bli mer av framöver.)
  • Tips på bra produkter t.ex handkräm, nagelbandskräm, nagelvårdande produkter. (Det kommer mer av det också. )
  • Mer tips på hudvårdsprodukter och skönhetsprodukter. (Det är något jag gillar, så det ska jag ta upp mer framöver.)
Nu blir det här enbart ett textinlägg, och det är inte det roligaste, men jag ville att ni skulle få se att jag tagit åt mig av era önskningar och har redan börjat uppfylla en del av dem. Ska även försöka dela upp texten i bättre styckeindelningar och ibland dra ned på texten om det går. Men samtidigt vill jag behålla min personliga touch som många av er skrev att ni gillar. :-)
For my english readers: This had to be a long text post so I hope you understand if you have to use the translate button this time. Sorry, bit this post was too long for me to translate, it takes so much time. But tomorrow you’ll get a post that you’ll recognize. :-)