Igår fick ni se det vackra Smolder från Orly, när jag hade det på mig så passade jag på att använda det som underkläder för det nya Mavala jag köpte nyligen. Jag älskar glitterlack och har några, men när jag såg att Lenson.com sålde några fina glitterlack, så kunde jag inte låta bli när jag hittade ett bra erbjudande på dem. Jag köpte sex st Mavala, fyra av dem är glitterlack, varav ett av dem kommer vara med i min giveaway. :-)
Idag får ni se det snygga Sparkling Red, ett glitterlack med holografiska egenskaper, massor med microglitter i hexagoner, guld och rött. Jag googlade lite innan och tyckte att det var för klar bas för att applicera enbart det. Så därför fick det bli Smolder under och det blev en suverän kombination tycker jag. 
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med Orly Smolder, två lager med Mavala Sparkling Red, ett lager med SV.
Formula: Smolder har en väldigt bra konsistens och pensel, även Sparkling Red har en bra konsistens, penseln är ok. Lätt att lacka.
Yesterday you got to see the beautiful Smolder from  Orly, when I wore that I took the time to use that as “underwear” for the new Mavala I bought recently. I love glitter polishes and I’ve got some, but when I saw that Lenson.com sold some pretty glitter polishes, I couldn’t resist when I saw that they had a really good offer on them. I bought six pcs Mavala, four of them are glitter polishes, and one of them is going to be in my giveaway! :-) Today you’ll get to see the lovely Sparkling Red, a glitter polish with holographic qualities, lots of micro glitter in hexagons, gold and red. I googled some before applying this and thought that it was too clear base to just polish with that. So therefore it was Smolder under and that was a perfect combination I think. 
Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with Orly Smolder, two coats with Mavala Sparkling Red, one coat with SV.
Formula: Smolder has a really good consistency and brush, and even Sparkling Red has a good consistency, the brush is ok. Easy to polish.