Jag gjorde en väldigt snygg manikyr till påskdagen då vi skulle träffa min familj för att fira påsk och två födelsedagar inom familjen. Jag firade också att jag på 11 veckor har gått ned 10,3 kg! Det är jag väldigt stolt över och ville dela med er kände jag. Även om detta inte är en personlig blogg så känner jag att det är en milstolpe som är värd att ta upp. Jag har många kilon kvar att gå ned, men är stolt över mig själv att ha klarat 10 kg. Hoppas ni kan glädjas med mig.
Nu till manikyren, jag valde att använda en underbar lila som bas, Nubar Romance och ovanpå det den tuffa, rockiga Razzle Me Dazzle Me från China Glaze. Den har en klar bas med massor med olika glitter, jag har läst mig till vad det är för färg på glittret förutom svart. En skrev att det är champagnefärgat glitter medan en annan påstod att det är superljus rosa, Jag vet ärligt talat inte vad det är. Först trodde jag att det var silverfärgat. Vad tror ni? Glittret är i olika storlekar och former, hexagoner och strängglitter, så snygg mix. 
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med Nubar Romance, två lager med China Glaze Razzle Me Dazzle Me, ett lager med SV.
Formula: En underbar konsistens som vanligt på Nubar, jag älskar deras lack. Penseln är också väldigt bra. Razzle Me Dazzle Me har också den en bra konsistens och pensel. Lätt att lacka med båda.

I did a very pretty manicure for Easter Day because we were going to meet my family to celebrate Easter and two birthdays within my family. I also celebrated that I in 11 weeks lost 22,7 lbs! I’m really proud of that and I wanted to share that with you. Even if this isn’t a personal blog I do feel that this is a milestone that is worth mention. I have many kilos left to loose, but I’m very proud of myself that I’ve lost 22 lbs. I hope that you can share my joy.
Now to the manicure, I chose to use a wonderful purple as base, Nubar Romance and on top of that, the tough, rocky Razzle Me Dazzle Me from China Glaze. It has a clear base with a lot of different glitters, I have read a lot of what colour it’s on the glitter except of the black. One wrote that it’s champagne coloured glitter while another claimed that it’s superlight pink. I actually don’t know what it is. First I thought that it was silver coloured. What do you think? The glitter comes in different sizes and shapes, hexagones and string glitter, such a beautiful mix.
Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with Nubar Romance, two coats with China Glaze Razzle Me Dazzle Me, one coat with SV.
Formula: A wonderful consistency as usual on Nubar, I love their polishes. The brush is also very good. Razzle Me Dazzle Me has also a good consistency and brush. Easy to polish with them both.