Grön Onsdag idag och nu ska ni få se en snygging, nämligen den läckra Chartreuse från Nubar. En härlig vårgrön nyans som man blir glad av. Trots att jag diggar färgen verkligen och tycker den gör mig glad så kände jag för att leka med mina dotting tools igen. Jag var nog bara på det humöret, så det blev lite prickar i svart och vitt i det mönstret jag kände för. Jag ville inte att de skulle ta över så därför gjorde jag inte för många, bara några som gjorde det lite mer intressant. Vill ni se fler gröna skönheter så kan ni hoppa över till Karin på Vackerunderbar.seApplicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, tre lager med Chartreuse, prickarna gjordes med Depend Art Liner nr 1062 och 1063. Ett lager med SV.
Formula: En tunn konsistens på Chartreuse, så jag fick städa upp en del som rann ned i nagelbanden, har inte upplevt mina andra Nubar vara så tunna, så man får vara försiktig med denna. Bra pensel.
GLÖM INTE bort att vara med och tävla i min giveaway!! Du har till kl. 23.59 på fredag den 26/4 på dig, sedan stänger jag ned den. Du hittar den HÄR! 
Green Wednesday today and now you’ll see a cutie, namely the lovely Chartreuse from Nubar. A lovely spring green shade that makes you happy. Even though I really dig the colour and it makes me happy, I felt to play with my dotting tools again. I just was in that mood I guess, so it was a few dots in black and white in the pattern I felt for. I didn’t want the dots to take over, so I didn’t make so many of them, just a few to make the manicure more interesting. If you’d like to see more green beauties, jump over to Karin at Vackerunderbar.se

Application: One coat with Essie Grow Stronger, three coats with Chartreuse, the dots were made with Depend Art Liner no 1062 and 1063. One coat with SV.
Formula: A thin consistency on Chartreuse, so I had to clean up the polish that ran down in the cuticles, I haven’t expereinced my other Nubar polishes to be as thin as this one, so be careful with this one. Good brush.