Utskickat i recensionssyfte

Nå, kunde ni hålla er, eller var ni in och shoppade igår hos Katarina på Edgy Polish? Jag ska erkänna att jag shoppade på mig några finingar, bl.a från Darling Diva Polish, Shimmer, Smitten Polish och Rainbow Honey. Längtar tills de kommer hem till min famn, mina vackra små darlingar. Passa på att shoppa på er nu under invigningshelgen när ni får 10 % rabatt. Ni får även fri frakt på ordrar över 350 kr.

Idag får ni se ett lack som jag velat haft sedan jag såg det hos Helena på Lacky Corner. Det är ett holografiskt lack från det australienska märket Glitter Gal, den bruna skönheten Belgian Chocolate. Nästan lika vackert som belgisk choklad smakar. Jag hade sådan tur att jag fick hem detta härliga lack för att recensera, så det här finns alltså att köpa hos Edgy Polish
Jag har inte så många holografiska lack så det är extra roligt när jag kan visa upp det här i bloggen, och det här har en varm brun ton och visar upp väldigt fina regnbågar i härliga färger. Jag valde att inte lacka med något topplack då jag vet sedan tidigare att en del av holoeffekten försvinner när man har topplack på Glitter Gal’s hololack. 

Applicering: Ett lager med Nfu Oh Aqua Base, tre lager med Glitter Gal Belgian Chocolate.
Formula: Bra konsistens på BC, men jag valde att ta tre lager så jag skulle slippa VNL. Bra pensel. 
För er som gillar varma, mörka färger och hololack så är det här ett lack för er!
Senare idag så drar jag vinnarna i min GIVEAWAY!! Håll utkik! :-)
Sent for review

Well, could you resist, or did you shop anything yesterday at Edgy Polish? I must admit that I shopped a few beauties, from Darling Diva Polish, Shimmer, Smitten Polish and Rainbow Honey. I can’t wait for them to come home to my arms, my beautiful darling’s. Take the chance now during this Grand Opening Weekend when you get 10% discount. You that lives in Sweden get free shipping for orders over SEK 350.

Today you’ll get to see a polish that I wanted since I saw it with Helena at Lacky Corner. It’s a holographic polish from the Australian brand Glitter Gal, the brown beauty Belgian Chocolate. Almost as beautiful as belgian chocolate tastes. I had such luck to get this lovely polish sent home to me for a review, so you can buy this polish at Edgy Polish

I don’t have so many holographic polishes so this is extra fun when I can show you this in the blog, and this has a warm brown shade and shows really nice rainbows in lovely colours. I chose to not apply any top coat because I know from experience that some of the holoeffect disappears when you apply top coat on Glitter Gals holo polishes. 

Application: One coat with Nfu Oh Aqua Base, three coats with Glitter Gal Belgian Chocolate. 
Formula: Good consistency on BC, but I chose to apply three coats so I could get rid of the VNL. Good brush.

You who likes warm, dark colours and holographic polishes, then this polish is for you!