Jag har varit med på en hel del giveaways, men aldrig hållit i en själv, så det är väl verkligen på tiden att ni mina kära läsare får vara med på en giveaway. Jag är så glad för er, att ni läser, kommenterar och tycker till. Det är det som gör bloggen levande och jag är glad att antalet läsare ökar. Så nu är det dags att jag ger någonting tillbaka. Men en liten twist till den här giveawayen, den kommer att ske först när jag når 70 följare på Bloglovin’. Jag har 58 st följare nu, så det är inte alltför många till som behövs. För att locka er så tänkte jag visa det 3 olika personer kan vinna. Det kommer att vara ett 1:a pris, ett 2:a pris och ett 3:e pris. Men här på bilden ser ni allting samlat. Mer exakt vad 1:an, 2:an och 3:an kommer vinna får ni se sedan när jag nått 70 följare på Bloglovin’. Så kom igen nu, tipsa vänner och bekanta att följa min blogg så kan vi alldeles snart hålla den här giveawayen. Det är en hel del fina saker ni kan vinna, många fina lack, handcreme, kroppslotion, duschcreme, mascara m.m. Nagellack från Gina Tricot, Depend, LCN, Ztiz, Mavala och Del Sol. Om ni lyckas riktigt bra kan det hända att jag lägger till ännu mer vinster utöver detta. Ni får gärna låna bilderna om ni länkar tillbaka. (Ni kan klicka på bilderna om ni vill se dem i ett större format.)

For my English readers: I’m holding a giveaway when I’m going to reach 70 followers on Bloglovin’, but it’s only avaliable for my Swedish readers.