Idag händer det något ganska stort här på Colour it, jag ska nämligen visa upp en makeup med den underbara ögonskuggan Eyephoria från IsaDora. Ja nu skrattar ni kanske och tänker att det inte var så stort, men för mig är det det. Jag har inte direkt velat göra det för jag tycker jag är för gammal för det. Men nu slänger jag de tankarna åt sidan och kör ändå. Så idag får ni en EOTD, som betyder Eye Of The Day. Jag har använt mig av min nya favorit, IsaDoras senaste tillskott av ögonskugga, Eyephoria. Jag har som ni redan vet, köpt mig nyansen Hazel, som jag tycker är en varm och skön färg och som passar mig bra. 
Nu ska det tilläggas att jag inte är van att ta makeupbilder, och speciellt inte när jag blundar som ni ser, men hoppas det viktigaste är synligt.
Jag har använt/I’ve used:


Ansikte/Face
Mary Kay Foundation Primer
Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation (Warm Almond 45)
Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch (2)
IsaDora Mineral Compact Powder (20 Translucent Sand)
IsaDora Perfect Powder Blusher (24 Sugar Brown)

Öga/Eye
Lumene Beauty Base EyeShadow Primer
IsaDora Eyephoria (07 Hazel)
Max Factor Clump Defy Mascara (Black Brown)
IsaDora Inliner Kajal (50 Satin White)
IsaDora Eyebrow Pencil (25 Warm Brown)

Today something big happens here on Colour it, I’m actually showing you a makeup with the beautiful eyeshadow Eyephoria from IsaDora. Well now you probably laughing and thinking that, that isn’t so big, but for me it is. I never wanted to do that because I think I’m too old for it. But now I put those thoughts aside and I’ll go for it. So today you’ll see an EOTD, that means Eye Of The Day. I’ve used my new favourite, IsaDora’s latest addition of eyeshadows, Eyephoria. I have, as you may have read, bought myself the shade Hazel, that I think is a warm and nice colour and suits me well. I must add that I’m not so used taking makeup pictures, and especially not when I’m closing my eyes as you can see, but I hope the most important thing is visible.