För några dagar sedan så fick jag en utmaning av Emma på Princessemma. Jag ska ge er åtta saker som ni inte visste om mig, som åtta bekännelser. Inte helt lätt att komma på det, men jag ska ge det ett försök.

  1. Jag har faktiskt varit en riktig idrottstjej, tränade som mest 3-4 ggr i veckan, och hade matcher på helgerna. Sporten jag ägnade mig åt från att jag var 10 år till 15 år var basket. Det upptog mycket av min tid och intresse. Jag spelade med en av tjejerna som sedan var med och tog SM-guld för Nerike Basket 4 år på raken. 
  2. Jag har stukat mina fötter vid två olika tillfällen som liten och fått gå med kryckor. Ena gången så stukade jag foten när jag satt bakom mamma på hennes cykel, på pakethållaren. Jag hade sett så många tuffa tjejer och killar som hade sina fötter på navet, och jag skulle försöka det, men resultatet blev att jag fastnade med foten och skrek som en stucken gris.
  3. Jag har hälsat på Lars-Inge Svartenbrandt eller numer Lars Ferm, känd som “Sveriges Farligaste Man” ett tag. Pratade en del med honom, gissa om jag var rädd, min mamma hade skrämt upp mig en hel del.
  4. Jag har sjungit i några år i en ungdomskör, vi sjöng gospel, pop, rock och rap faktiskt. Vi var riktigt duktiga och fick uppträda på olika evenemang runt om i Örebro men även på turnéer runt om i Sverige. Jag sjöng altstämman, och saknar den tiden ibland, jag älskar sång och musik.
  5. När jag var liten så hade jag en hel del husdjur, inte samtidigt, men vi har haft undulater, fiskar och kaniner i flera omgångar. Jag minns särskilt en kanin som var helsvart, jag döpte honom till Sotis och jag gjorde hoppbanor till honom på gården nedanför vårt hus. När han dog vid 8½ års ålder så skrev jag en dikt om honom.
  6. Jag kan faktiskt berätta att jag är hela 41 år, jag tror inte att alla vet det, det står visserligen i bloggen “About Me” men alla läser nog inte där. Jag är utbildad barnskötare, fritidspedagog och har även arbetat som receptionist och växeltelefonist. Jag arbetade några år som växeltelefonist på SSAB i Borlänge, som är ett stort stålindustriföretag, med kontor över hela världen, så vi hade mycket samtal och en hel del utländska samtal, vilket var väldigt kul. 
  7. Jag är nu gift för andra gången, var gift i 4 år med en man som heter Magnus, men det var inget lyckligt äktenskap, så jag skiljde mig år 2004. År 2005 träffade jag sedan min man Tomas som jag är lyckligt gift med och som några lacknördar har bekantat sig genom det blogginlägg han gjorde där han hyllade oss lacknördar. ♥
  8. Jag är uppväxt inom frikyrkan och var aktiv inom kyrkan själv i många år, men kom ifrån det pga att jag blev besviken på så många inom kyrkan och jag ville inte leva så. Jag har nog tron kvar nånstans, men det är inte mer än det nu. Jag lever inte som en kristen, men min mamma och bror med familj är aktiva inom frikyrkan.
Så nu vet ni en hel del om mig, hoppas jag inte skrämde bort er…;-) Var det något jag berättade som ni inte visste om mig?
For my English readers: Emma at Princessemma gave me a challenge, I had to confess 8 things about me that I thought nobody knew about me. So I wrote 8 confessions, but it will take up so much time to translate this, so I hope you can use the tool “Translate” at the left side of the blog. This hasn’t anything to do with makeup, nailpolish, skin- haircare.