Utskickat i recensionssyfte

Idag visar jag ett lack som verkligen är en lemming för mig, lemming betyder att det är ett lack som jag längtat efter att äga. Jag har sett det på flera andra bloggar och tycker det är så vackert, det är ju ett grönt lack och grönt är en av mina favoritfärger. Det här lacket fick jag hemskickat från Edgy Polish för att recensera. Gissa om jag blev glad över att få det i brevlådan? 
Ni har väl varit inne och tittat på Edgy Polish, där kan ni köpa underbara indielack som verkligen är nagellack som inte alla andra har, väldigt unika och exklusiva märken. Jag väntar nu hem 5 st skönheter som ni kommer få se i bloggen längre fram. Idag får ni se det vackra blå/gröna lacket Saint George från A-England, detta lack finns att köpa hos Edgy Polish. Jag älskar glansen och det vackra skimret i lacket, sedan är färgen helt makalöst vacker, märks det att jag är kär i det här lacket? Mmm jag vet, så blir det när man är en lacknörd som jag.
Tyvärr så var det väldigt svårfotograferat, det ser tyvärr mer blått ut än grönt på mina bilder, så ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att det är mer grönt i lacket än vad som syns på bilderna.
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med A-England Saint George, men det blev opakt på ett lager faktiskt, men jag vill ända ta två lager. Ett lager med SV.
Formula: En något tjockare konsistens, men ändå väldigt lätt att lacka med, och penseln är bra. Jag kan verkligen rekommendera detta lack till alla som älskar grönt, då blir det ett måste därhemma i lackhyllan eller lådan. 
Sent for review


Today I’m showing you a polish that’s really a “lemming” for me, “lemming” means that it’s a polish that I really longed for to own. I have seen it on several blogs and I think it’s really beautiful, it’s a green polish and green is one of my favourite colours. I’ve got this polish sent home to me to review from Edgy Polish. Guess if I was glad to get in my mailbox? Have you been in at Edgy Polish, where you can buy wonderful indie polishes that really is nail polishes that not everyone else has, very unique and exclusive brands. 

I now wait for 5 pcs beauties to come home to me and you’ll see them on the blog further ahead. Today you’ll see the beautiful blue/green polish Saint George from A-England, you can buy this polish at Edgy Polish. I love the shine and the beatiful shimmer in the polish, and then the colour is completely gorgeous, can you tell that I’m in love with this polish? Mmm, I know, it get’s this way when you’re a nail polish nerd like me.
Unfortunately it was very hard to photograph, it looks more blue than green on my pictures, so you just have to trust me when I say that it’s more green in the polish than you can see on the pictures.

Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with A-England Saint George, but it was opaque in one coat actually, but I want to apply two coats anyway. One coat with SV.
Formula: A slightly thicker consistency, but yet very easy to polish with, and the brush is good. And I can really recommend this polish to all of you that loves green, then it’s a must have at home in the polish shelf or drawer.