För ett tag sedan så berättade jag att jag fick två nagellack från Sminkan som hon frankat, det betyder alltså att man själv blandat ihop ett nagellack av andra lack. Hon gav mig ett blått glitterlack som ni hjälpte döpa mig till Blue Me Away. Nu tänkte jag visa det andra lacket jag fick av henne, det lila frankenlacket. Det är lavendellila skulle jag vilja säga, med lila glitter i olika storlekar och former. Detta skulle man egentligen kanske behövt underkläder till, men eftersom jag ville att ni skulle få se det i sin helhet så är det utan denna gång. Jag upplever att det ser mer blått ut på mina bilder än vad det gör i verkligheten. Värt att nämna eftersom jag än en gång vill be er om hjälp att döpa detta frankenlack av Sminkan igen. Jag har fått tillåtelse av henne, så nu har ni 10 olika namnförslag som ni kan välja från. Vilket namn tycker ni Sminkan’s frankenlack ska ha? Rösta gör ni på högra sidan av bloggen. Röstningen pågår fram till fredag den 22/3 kl. 23.59.
Applicering: Ett lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, två lager tror jag att jag tog av Sminkan’s frankenlack, ett lager med Seche Vite.
Formula: Väldigt bra konsistens och jag fick upp det mesta av glittret dock inte de något större kvadratiska glittren tyvärr. Bra liten pensel.
A while ago I told you that I recieved two nail polishes from Sminkan that she franked, that means that you mixed a nailpolish yourself of other polishes. She gave me a blue glitter polish that you helped me name to Blue Me Away. Now I thought I’d show you the other polish that I’ve got from her, the purple frankenpolish. It’s lavender purple I should say, with purple glitter in different sizes and shapes. To this one you probably should have worn “underwear” with, but because I wanted to see this one in itself, it’s with no underwear this time. I feel that it looks more blue on my pictures than it does IRL. Worth to mention because once again I want you to help me to name this frankenpolish by Sminkan. I’ve got her permission to do that, so now you’ve got 10 different name suggestions that you can choose from. Which name do you think Sminkan’s franken polish should have? You can vote on the right side on the blog. The voting lasts to friday the 22 March 23.59 Swedish time. (CET)
Application: One coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, two coats I think I used of Sminkan’s frankenpolish, one coat with Seche Vite.
Formula: Very good consistency and I got most of the glitter but not the bigger square glitter unfortunately. Small, good brush.