Jag har använt IsaDoras Clear Nail Gel 6 in 1 ett tag nu och tänkte att jag skulle ge er en mer utförlig recension av vad jag tycker om den. Det är en multiprodukt som har något lite tjockare konsistens än vanligt lack, och den har sex olika egenskaper i ett lack, så ni som inte kan/vill ha färgade lack på er, men ändå ha något stärkande på naglarna, då är det här lacket för er. 
Det kan användas som:

 • Baslack
 • Utjämnande
 • Topplack
 • Superglans
 • Hållfast
 • Skyddande

I’ve used IsaDora’s Clear Nail Gel 6 in 1 a while now and thought I’d give you a more detailed review of what I think about it. It’s a multi product that has a little bit thicker consistency than a usual nail polish, and it has six different qualities in one polish, so you that can’t or want wear coloured polish, but still want something strenghtening on your nails, then this is something for you.
It can be used as:
 • Base Coat
 • Ridge Filler
 • Top Coat
 • Super Gloss
 • Long Wear
 • Protection
Vad tycker då jag om den här? Jo den har fungerat bra som baslack, och som utjämnande. Den ger glans och gör att nagellacket man bär inte färgar av sig. Jag hoppas alla vet att ni ska ha baslack under nagellack, för annars kan lacket färga av sig. Nagellacket blir även mer hållbart med baslack under. Däremot så märkte jag skillnad på mina naglar när jag slutade med Essie Grow Stronger som jag tycker gör mina naglar starkare och att de växer något lite fortare. De stod nästan stilla i tillväxten och jag vill ha lite längd på mina naglar och är därför ute efter ett sådant baslack och det upplevde jag inte att detta gav mig. Men vill du enbart ha ett glänsande baslack så är detta något för dig. Det är inte dyrt, och du får flera egenskaper i ett lack. Du kan köpa det bl.a. hos Eleven.se för 79 kr. 
Mitt betyg: 4 av 5.
What do I think about this one? Well it has been working good as a base coat, and as a ridge filler. It gives gloss and makes the nail polish you wear doesn’t leave stains. I hope that all of you knows that you should wear a base coat under the nail polish, because otherwise the polish can leave stains. The nail polish gets more lasting with a base coat under. However, I noticed a difference in my nails when I stopped using Essie Grow Stronger that I think makes my nails stronger and they grows faster also. They almost stand still in the growth and I want some length on my nails and therefore I want a base coat that gives me that and I didn’t experience that with this one. But if you just want a glossy base coat then this is your thing. It’s not expensive, and you’ll get several qualities in one polish. You can buy it at Eleven.se for SEK 79.
My grade: 4 of 5.