De senaste veckorna har jag dels inhandlat en del nya produkter och även vunnit en del så jag tänkte visa upp lite av vad som är nytt i hyllorna och skåpen här hemma. Alltid kul att prova nytt och får man sedan en favorit av de nya produkterna så är det ännu roligare. 

The last weeks I’ve been purchasing some new products and even won some so I thought I’d show you what’s new in my shelfs and cupboards here at home. It’s always fun to try new stuff and then if you get a new favourite among the new products it’s even more fun.

Min hudvårdsserie som jag har haft ett tag och som jag älskar är Apolivas Anti Age, de har nyligen gjort om designen på hela serien så det har varit svårt att få tag på produkterna ett tag nu tyvärr. De har även fått ett tillskott till serien och det är ett ansiktsvatten. Det köpte jag och tycker det friskar upp så skönt efter rengöring.
My skincare serie that I’ve had for a while now and that I love is Apoliva Anti Age, they have recently remade the design on the whole serie so it has been hard to find the products for a while now. And they also got an addition to the serie and that is a facial toner. I bought it and I think it’s refeshing after the cleansing.


Serumet till denna serie, Anti Age var slut när jag behövde köpa nytt, så då köpte jag ett annat serum, i Apoliva serien, men dock inte Anti Age. Den är oparfymerad och något tunnare i konsistensen, men den duger för tillfället. Vid min ålder så behöver jag Anti-Age egenskaperna en hel del.
The serum to this serie, Anti Age was sold out when I needed a new one, so then I bought another serum, in the Apoliva serie, but not Anti Age. It’s unscented and a bit thinner in the consistency, but it will do for now. At my age I really need the Anti-Age qualities a lot.

Jag hade turen på min sida igen när El Mika firade att deras blogg fyllde 5 år och då vann jag ett set från Weleda med en duschcreme och en bodylotion. Ser fram emot att använda dem, de doftar gott av uppfriskande citrus.
I was lucky when El Mika celebrated that their blog turned 5 years and I won a set from Weleda with a shower cream and a body lotion. I’m looking forward to use this, they smells so good of refreshing citrus.


När vi ändå är inne på kroppsprodukter så köpte jag mig en ny bodyscrub, det blev en från Emma S, älskar hennes ansikstmask så jag ville ge den här skrubben en chans. Har inte provat den än , så återkommer till er om det. 
Now that we’re talking about body products, I can tell you that I bought a new body scrub, it’s from Emma S, I love her facial mask so I wanted to give this scrub a chance. I haven’t tried it yet, so I’ll get back to you on that.
Sedan har jag också vunnit en underbar kroppsolja från Vichy av gulliga Elin. Den kommer i en praktiskt spray, så man bara sprutar på det området du behöver och sedan smörjer in, den doftar väldigt gott. Man kan faktiskt använda den även till håret och ansiktet. 
Then I also won a wonderful body oil from Vichy from sweet Elin. It comes in a practical spray, so you just spray it on you and then massages it on you, it smells very good. You can also use this on your hair and face.

Jag skrev och berättade för ett tag sedan om att jag var på ett hand-/fotvårdsparty hos en väninna. Där visades det upp produkter som vi fick testa också från Blue Cosmetics. Då beställde jag en kräm som kan användas för hela kroppen, ansikte och händer också. Jag använder den enbart som kroppslotion och den är helt underbar, kan verkligen rekommendera denna. Luktar otroligt fräscht men inte för mycket så den tar över och mjukheten bevaras väldigt länge. 
I wrote and told you for a while ago that I’ve been on a hand/footcare party at a friends house. There we could see and test products from Blue Cosmetics. Then I ordered a cream that one can use for the whole body, face and hands also. I only use it as a body lotion and it’s so lovely, I can really recommend this one. It smells so fresh but not too much so it takes over and the softness last for a long time.

Healthy Antioxidant All Purpose Cream 269kr - 109
Jag köpte även en handkräm vid samma tillfälle och den använder jag varje kväll nu, en stor tub som kommer räcka ett bra tag. Den är bra både för händer och nagelband och innehåller Dödahavs mineraler, bivax och allantonin. Även denna doftar väldigt gott. Jag har svårt för produkter som inte luktar gott, har väldigt känsligt luktsinne, så luktar det konstigt så fungerar det inte för mig tyvärr.
I also bought a hand cream at the same time and now I use it every night, a big tube that will last for a long time now. It’s good for both your hands and cuticles and contains Dead sea minerals, beeswax and allantonin. Even this one smells really good. I’ve got a very sensitive sense of smell so my products has to smell good otherwise it doesn’t work for me unfortunately.
Mineral Hand Cream 198kr - 676
Sedan blev jag tyvärr tvungen att köpa en ny mascara då jag och IsaDoras Big Bold Mascara inte fungerade så bra ihop som jag trodde. Den smular alldeles för mycket för att jag ska vara nöjd med den. Så nu köpte jag en Max Factor Mascara, den nya Clump Defy, den har en speciell borste, men jag älskar den, du får bra volym och den separerar fransarna väldigt bra och framför allt, den smular inget. Denna kan jag verkligen rekommendera.
Then I had to buy a new mascara because I couldn’t get along with IsaDora’s Big Bold Mascara as well as I thought. It crumbles too much so I can’t be satisfied with it. So now I bought a Max Factor mascara, the new Clump Defy, it has a special brush, but I love it, you’ll get good volume and it seperates the lashes very good and above all, it doesn’t crumble. So I can really recommend this one.
Däremot så köpte jag en annan produkt från IsaDora som jag sett hos en del bloggerskor, nämligen en Inliner Kajal, den har du på vattenlinjen, den som är innanför fransraden. Du kan alltså ha den på den inre kanten på både övre och undre ögonlocket. Det öppnar upp ögat och ger ett piggare uttryck, jag har testat den några gånger nu och måste säga att den öppnar upp ögat väldigt bra. Väldigt nöjd med denna. Ni kan klicka upp bilden på tjejen nedanför på reklambilden, så ser ni att hon lagt en ljus inliner kajal på vattenlinjen.
But I bought another product from IsaDora that I’ve seen at some bloggers, namely an Inliner, you can use this one the water line, it’s nearest the lash line. So you can use it one the inner line on both upper and under eye lid. It opens up the eye and gives a alert expression, I have tried it a few times and I must say that it opens up the eye really good. Very pleased with this one. You can click on the picture below on the girl at the commercial, then you can see that she has used a bright inliner on the water line.
Det var lite av nya produkter som blivit inköpt eller vunnet och hamnat hemma i hyllor och skåp hos mig. Är det något som ni redan använder, eller något ni är nyfikna på att testa?
That was some of the new products that I’ve bought or won and ended up in my shelfs and cupboards. Is it something you already use, or is it something you want to try?