Efter det något mörka men väldigt snygga Golden Black från Depend kände jag för något ljust och lekfullt. Så eftersom det är Nail Art Sunday hos LeLack och temat är valfritt så ville jag såklart testa mina nyinköpta fimos, jag bestämde mig för två ganska nyinköpta lack också. Så det blev en lekfull och lite somrig nail art, jag drömde mig bort ett tag och detta blev resultatet. Det var inte så svårt att få dit fimos som jag trodde, men det blev lite luftbubblor för jag drog på för mycket topplack. Något att tänka på till nästa gång. Annars tyckte jag det blev snyggt och jag älskar färgerna, de kommer från IsaDora’s vårkollektion Bella Vita. Har du använt dig av fimos? I så fall, vad tyckte du om det?
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, tre lager med IsaDora Rosette och Bella Vita, ett lager med SV, satte dit fimos, och sedan ett lager med SV igen över allt. För att sätta fast fimos använde jag mig av en pincett och det gick väldigt bra.
Formula: Rosette och Bella Vita har en något tunn konsistens, men det gick bra att lacka ändå, knappt ingen städning alls. Gillar som sagt deras breda pensel.
After the slightly dark but very beautiful Golden Black from Depend, I felt for something bright and playful. And because it’s Nail Art Sunday at LeLack and the theme is free, I wanted to try my newly bought fimos, I decided to use two pretty newly bought polish too. So it was a playful and quite summery nail art, I dreamt myself away and this was the result. It wasn’t so hard to put them on the nails as I thought, but it was some air bubble because I applied too much top coat. Something to think about for next time. Otherwise I think it turned out good and I love the colours, they come from IsaDora’s spring collection Bella Vita. Have you used fimos? In that case, what do you think about it?
Application: One coat with Essie Grow Stronger, three coats with IsaDora Rosette and Bella Vita, one coat with SV. I placed the fimos, and then a coat with SV over it again. To place the fimos I used a tweezer and it worked out great.
Formula: Rosette and Bella Vita has a slightly thin consistency, but it was fine anyway, hardly any clean up at all. I like their wide brush.