Då har snart en till vecka rusat förbi och det är alltså redan söndag igen. Dags för Nail Art Sunday hos LeLack och temat för denna veckan är gradient. Gradient är alltså en typ av nail art där man ska få två, eller fler färger att gå ihop i varandra. De ska tonas ut. Jag gjorde ett försök till nyår, men det blev inte lyckat, kan bero på att jag inte läst på ordentligt hur man gör en gradient. Så nu använde jag mig av tre färger och lät de gå in mer i varandra, så det blev absolut mycket bättre, om jag jämför med förra gången. Men däremot så ser jag på bilderna att jag inte fått fram mellanfärgen så bra som jag ville, och sedan hade det behövts ett lager till. Försök att ha överseende med det. Jag använde mig av en makeup-svamp, de är små och behändiga.
Applicering: Ett lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, svampade med O.P.I Purple With A Purpose, IsaDora BellaVita och Ztiz nr 337. Svampade med dessa två lager, hade behövts ett tredje. Avslutade med ett lager Seche Vite.
Formula: Bra konsistens på alla tre lack, och jag penslade på svampen och duttade sedan på naglarna. 
A week has passed by again and it’s sunday already. Time for Nail Art Sunday at LeLack and the theme for this week is gradient. Gradient is a type of nail art where you’ll get two or more colours to merge into each other. They are supposed to fade out. I did an attempt for New Year, but it wasn’t so good, that can depend on me not reading on how to do a gradient. So now I used three colours and let them merge into each other, so it was much better, if I compare with the last time. However, I can see on the pictures that the middle colour isn’t so visible as I wanted, and then it would be better with one more coat. Try to bear with it please. I used a makeup-sponge, they are small and handy.
Application: One coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, sponged with O.P.I Purple With A Purpose, IsaDora BellaVita and Ztiz no 337. Sponged two coats with these, it would have been better with one more coat. Finished with a coat Seche Vite.
Formula: Good consistency on all three polishes, and I brushed on the sponge and then dabbed on the nails.