Knappt så man hänger med, dagarna och veckorna bara susar förbi. Den här veckan blev lite annorlunda eftersom jag har visat er min första och hela kollektion av nagellack. Hoppas ni uppskattade det. Därför var jag bara med på Blå Måndag och sen nu idag på Nail Art Sunday hos LeLack. Det kommer inte alltid vara så att jag är med på temadagarna, jag vill ibland ha andra inlägg än nagellack som ni nog redan har märkt. Men det är kul att de finns, då behöver man inte fundera så mycket på vilken färg man ska välja. Bara vilket märke man ska annvända….:-) Veckans tema är valfritt. Jag har sett många fina bilder på nail arts där de gjort korsetter, och jag kände att jag ville pröva. Jag valde att göra det i rött, svart och silver, tyckte det kändes lite vampigt och sexigt. Jag använde mig även av mitt penselset och mina dottingtools. Jag blev inte helt nöjd, jag var darrig på handen när jag skulle dra snörena och därför blev de lite för tjocka, plus att jag tycker den röda delen blev för bred. Men jag säger som jag alltid gör, jag är perfektionist och vet att jag fortfarande lär mig så jag får bara fortsätta att träna. 
Applicering: Ett lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, ett lager med IsaDora Gothic Black, målade det röda med Max Factor 008 Wine Red, de silvriga prickarna gjorde jag med Nails Inc Cambridge Terrace, och de svarta snörena med IsaDora Gothic Black. Ett lager med SV över detta.
Formula: Konsistensen på alla lack är bra och lätta att arbeta med. Bra penslar, förutom på min Nails Inc, men jag använde mig av dotting tool där så det gick bra ändå.
I can’t hardly keep up, the days and weeks goes by so fast. This week was a bit different beacuse I’ve showed you my first and whole collection of nail polish. I hope you enjoyed it. That’s why I’m only participated in Blue Monday and now today in Nail Art Sunday at LeLack. I’m not always going to participate on the theme days, sometimes I want to do other posts than nail polish as you may have seen. But I’m glad that they exists, then you don’t have to wonder which colour you should choose. You just have to wonder which brand to use….:-) This weeks theme is free. I have seen a lot of pictures on nail arts where they have done corsets, and I felt that I wanted to try that. I chose to do it in red, black and silver, I think that feels quite vampy and sexy. I also used my brush set and my dotting tools. I wasn’t completely satisfied, I was quite shaky at my hand when I was about to draw the strings and therefore they got a bit thick, plus that I thought that the red part was a bit too wide. But I’m saying as I always do, I’m a perfectionist and I know that I’m still learning and just have to keep practising. 
Application: One coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, one coat with IsaDora Gothic Black, painted the red part with Max Factor 008 Wine Red, I made the silvery dots with Nails Inc Cambridge Terrace, and the black strings with IsaDora Gothic Black. One coat with SV over this.
Formula: The consistency on all polishes is good and easy to work with. Good brushes except on Nails Inc Cambridge Terrace, but there I used my dotting tool anyway.