Jag vill passa på att säga ett STORT TACK till er alla mina kära läsare som tittar in så regelbundet och tar del av det jag skriver, det betyder så mycket för mig. Jag blir så glad när ni kommenterar, frågar och har åsikter, det gör att man fortsätter och tycker det är roligt att blogga. 

Jag vill säga ett särskilt välkommen till alla nya läsare som hittat hit den senaste tiden, hoppas ni verkligen känner er välkomna och är med och tycker till, frågar och kommenterar. Jag vill så gärna ha en öppen blogg där vi kan säga vad vi tycker men på ett bra sätt. 

Nu stundar påsken och kanske påskledigt för många av er. Jag vill önska er alla en underbar skön påsk och hoppas ni får tid för det ni känner att ni vill göra. GLAD PÅSK till er alla! I want to take the opportunity to say a BIG THANK’S to all of you my dear readers that drops by so regularly and takes part of what I’m writing, it means a lot to me. I’m so glad when you’re commenting, asking and have opinions, that makes it worth continuing and think that it’s fun to blog.

I like to say a special welcome to all you new readers that has found your way here recently, I hope that you feel welcome and are active and asks and commenting. I like to have an open blog where we can say what we think but in a good way.

Now the easter is here and maybe some of you has some holiday. I wish you all a great easter and I hope that you will get the time to do what you feel for. HAPPY EASTER to you all!