Ännu en påskinspirerad nail art får ni se idag, sen får det nog räcka känns det som. Temat för dagens Nail Art Sunday är påsk. Vill ni se mer nail art idag så titta in hos LeLack. Jag ville försöka mig på något lite svårare den här gången, så jag bestämde mig för att göra små söta påskharar. Jag tittade på en tutorial på Youtube, det lär jag mig mycket av märker jag. Sedan kan jag inte påstå att de blev bra för det, men jag försökte och för att vara första gången jag gjorde påskharar så är jag hyfsat nöjd. Jag gjorde på alla fem naglarna, om inte annat för att träna, och påskharar har en förmåga att föröka sig, eller hur? 😉 Jag började med att lägga en pastellig bas och sen målade jag en vit halvmåne med dotting tool faktiskt. Tänkte att de kunde bli lite fluffiga av det. Öronen och alla små detaljer gjordes även de med en dotting tool. 
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med IsaDora Ocean Drive, allt arbete på påskharen gjorde med dotting tool och IsaDora Tip White, Gina Tricot Candy Floss, Depend Art Liner nr 1062 och 1063. Ett lager med SV.
Formula: Bra konsistens på alla lacken och bra penslar. Bra att arbeta med Depend’s Art Liner som har en smal pensel om man vill arbeta med en smal pensel, kan rekommendera dem då.

You’ll get to see another easter inspired nail art today, then it will be enough I think. The theme for today’s Nail Art Sunday is Easter. If you want to see more nail art today so check in at LeLack. I wanted to try on something a bit harder this time, so I decided to do some cute easter bunnys. I looked at a totorial on Youtube, I really learn a lot by doing that. Then I can’t say that they were great just because of that, but I tried and for being the first time doing easter bunnys I’m quite satisfied. I did on all five nails, if nothing else to just excercise, and easter bunnys has a tendency to multiply, right? 😉 I started to do a pastel base and then I painted a white half moon with a dotting tool actually. I thought that they could be a little bit fluffy by that. The ears and all of the small details are also done by dotting tools.
Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with IsaDora Ocean Drive, all work on the easter bunny was made by using the dotting tools and IsaDora Tip White, Gina Tricot Candy Floss, Depend Nail Art Liner no 1062 and 1063. One coat with SV.
Formula: Good consistency on all of the polishes and good brushes. Good to work with Depend’s Art Liner that has a small brush if you want to work with a small brush, I can recommend them.