Det här är det enda lacket i Dollish Polish kollektion Big Bang Theory som inte kräver underkläder och skiljer sig därför en hel del från de andra tre tycker jag. Jag pratar alltså om “Penny….Penny….Penny…” Först tyckte jag att det såg ut som en mjölkvit bas, men när jag fick det på naglarna så tycker jag att det är en något ljusrosa nyans, ni får rätta mig om jag har fel. Sedan är det ett underbart skimmer i, och lite finkorningt glitter som antingen är rosa eller bronsfärgade, så svårt att säga. Snyggt är det tycker jag och detta kan nog vara min stora favorit av dessa fyra tror jag. Har ni fått någon favorit än? Imorgon får ni se den sista av dessa fyra.
Applicering: Ett lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, två lager med med Dollish Polish Penny….Penny….Penny…, ett lager med SV.
Formula: Väldigt bra konsistens, lättmålat och bra pensel.
Ni finner ett videoklipp i slutet av detta inlägg som jag tycker passar väldigt bra in på namnet på detta lack. :-)

This is the only polish in Dollish Polish collection Big Bang Theory that doesn’t need “underwear” and is quite different from the other three ones I think. I’m talking about “Penny….Penny….Penny…”. First I thought that it looked like a milky base, but when I got it on my nails I think that it has a light pink shade, you have to correct me if I’m wrong. Then it’s a beautiful shimmer in it, and some fine grained glitter that is either pink or bronze coloured, it’s so hard to say. It’s gorgeous I think and this might be my big favourite of these four I think. Do you got any favourite yet? Tomorrow you’ll see the last one of these four.
Application: A coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, two coats with Dollish Polish Penny….Penny….Penny…, one coat with SV.
Formula: Very good consistency, easy to paint with and good brush.

You’ll find a video clip in the end of this post and I think it suits well to the name of this polish. :-)