Jag har inte klarat av att vara tyst, så flera av er mina kära bloggläsare vet vad som kommer komma i bloggen under den här veckan. Idag kom nämligen ett väldigt efterlängtat paket från USA och Llarowe hem till mig och min brevlåda. Jag har även skrivit om det tidigare i bloggen, så ni som hängt med ett tag vet. Annars har ni en ledtråd här nedanför.
I haven’t been able to be quiet, so several of my dear blog readers knows what’s coming up on the blog this week. Today one awaited package from USA and Llarowe landed here in my mailbox. I have written about this earlier in the blog, so you that have been reading it for a while knows. Otherwise you’ve got a clue below.

Dollish Polish släppte en ny kollektion som heter Big Bang Theory och jag som verkligen älskar serien och nagellack insåg att en sån här chans får jag inte missa. Nagellacken såg underbara ut på bild och jag ville verkligen ha dem. Vid första släppet försvann de på några få sekunder, vid andra släppet, som var klockan 03.00 på natten här i Sverige, lyckades jag köpa alla fyra lacken. Jag ställde väckarklockan för att gå upp mitt i natten och sitta beredd för att shoppa. Tokig som man är, men nu sitter jag här med min underbara Big Bang Theory kollektion. Lycka!
Dollish Polish launched a new collection that’s named Big Bang Theory and I who loves the show and nail polish realised that I can’t miss a chance like this. The nail polishes looked beautiful and I really wanted them. At the first release they disappeared in a few seconds, at the second release, that was at  03.00 in the middle of the night here in Sweden, I managed to buy all four of the polishes. I set the alarm clock so that I could go up in the middle of the night and to be ready to shop. Crazy as I am, but now I’m sitting here with my lovely Big Bang Theory collection. Happiness!
Så nu kommer ni få se dessa fyra lack fyra dagar framöver. Jag kan inte vänta med att visa upp dem, utan vill lacka med dem på en gång. :-) Imorgon kommer första inlägget!
So now you’ll see these four polishes four days ahead. I can’t wait with showing these, I must polish with them now at once. :-) Tomorrow you’ll see the first post!
Här är en av mina favoritscener från den underbara showen The Big Bang Theory! Penny har gjort illa sin axel och Sheldon har kört henne till sjukhuset och nu ska han hjälpa henne att fylla i en blankett:
Here is one of my favourite scenes from the wonderful show The Big Bang Theory! Penny has a dislocated shoulder and Sheldon has driven her to the hospital and now he’s trying to help her fill out a form: