Mitt i veckan och det betyder Grön Onsdag hos Karin på Vacker & Underbar, så kika in hos henne för att se fler gröna manikyrer. Grön är en underbar färg och en av mina favoritfärger verkligen. Jag köpte ett nytt lack för några veckor sedan, ett märke som jag sällan köper och det är faktiskt Depend, de har små flaskor som endast innehåller 5 ml, men på sistone har de släppt mycket fina lack. Jag ser fram emot att köpa på mig speciellt två st ur deras kollektion Mirage. Jag vill köpa nr 2052 Golden Black och nr 2059 Starry Blue. Ni kan se Sminkan visa swatches på hela den kollektionen. Roligt att de fått namn nu också. Nr 355 är ett mellangrönt lack med frostfinish, jag har förstått att det inte är så många som gillar detta lack, men jag tycker om detta. Visst kan man se penseldragen, men det gör mig inte alltför mycket. Inte min favvis men det är fint, jag tycker om lack med frost finish, det är det nog inte så många som gör har jag förstått. Detta blir riktigt snyggt till soliga vår-och sommardagar med lite solbrända händer och ljusa kläder. Vad tycker ni?
Applicering: Ett lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, två lager med Depend nr 355, ett lager med SV.
Formula: Bra konsistens, lätt att måla. Bra pensel.

In the middle of the week and that means Green Wednesday with Karin at Vacker & Underbar, so check out her blog for more green manicures. Green is a wonderful colour and really one of my favourite colours. I bought a new polish a few weeks ago, a brand that I seldom buy and that is Depend, they got small bottles that only contains 5 ml, but lately they released very nice polishes. I’m looking forward to buy especially two pcs of their collection Mirage. I want to buy no 2052 Golden Black and no 2059 Starry Blue. You can see Sminkan show swatches on the whole collection. So fun that they gave the polishes names. No 355 is a middle green polish with a frost finish, I’ve understood that not so many like this one, but I really like it. Sure, you can see the brushstrokes, but that doesn’t bother me so much. Not my favourite but it’s nice, I like polishes with frost finish, not so many do that I’ve come to understand. This one will be really nice to  sunny spring- and summerdays with sun tanned hands and bright clothes. What do you think?
Application: One coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, two coats with Depend no 355, one coat with SV.
Formula: Good consistency, easy to paint. Good brush.