En blogg som jag ganska nyligen börjat följa och läsa är Jennifer Ruuska’s, hon är en väldigt duktig tjej och ska utbilda sig till en make up artist. Vi kommer att få följa med henne under den utbildningen, låter kul tycker jag. Nu har hon en tävling på sin blogg där man kan få vinna nagellack, och det vill ju en lacknörd som jag så gärna, så jag tar min chans och är med. Det är ett nytt märke för mig, Leighton Denny, vore superkul att få testa lack från ett nytt märke. Det är två lack från deras sommarkollektion man kan vinna. Man får välja mellan kit 1 eller kit 2. 

Picture is taken from Jennifer Ruuska
One blog that I recently started to follow and read is Jennifer Ruuska’s, she’s a very talented girl and are going to educate herself to become a makeup artist. We’ll have the opportunity to follow her during her education, sounds fun I think. Now she has a contest on her blog where you can win nail polish, and of course I want to participate, polish nerd as I am. It’s a new brand for me, Leighton Denny, it would be so much fun to try these polishes from a new brand. It’s two polishes from their summer collection you can win. You’ll get to choose between kit 1 or kit 2.