Ciaté är ett märke som jag har sett ett tag, men för någon vecka sedan så landade mina två första Ciatélack hemma hos mig. Jag var väldigt nyfiken på detta märke, som tydligen ska vara ett brittiskt märke. Bara flaskorna är ju så vackra tycker jag, de är välvda med en lång hals och med en söt rosett. Jag köpte det jag visar idag, Fashionista Sister och sen ett till som ni får se imorgon. Fashionista Sister är ett plommonlila lack, som för många kanske är ett vackert höstlack, men jag är nog ingen säsongstjej när det kommer till lack, utan är det vackert så är det vackert året runt. Hur tänker ni där? 
Jag tycker det här är en snygg, vampig och sexig färg som jag älskar att ha på naglarna! Jag önskar mina naglar hade varit längre, för det hade gjort det hela ännu snyggare. I flaskan kan man ana en duokromisk effekt, lite av en guldnyans kan anas, men det är svårt att se på naglarna tycker jag, men tittar man väldigt noga och nära på korten på syns det lite.
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med Ciaté Fashionista Sister räckte för att det skulle bli opakt. Ett lager med SV.
Formula: En bra konsistens och penseln är ingen höjdare, men helt ok.
Ciaté is a brand that I’ve seen for a while, but a week ago two Ciaté polishes landed at my place. I was very curious on this brand, that apparently is a brittish brand. Just the bottles is beautiful I think, they’re arched with a long neck and with a cute bow.. I bought this one that I’m showing today, Fashionista Sister and then one more that you’ll get to see tomorrow. Fashionista Sister is a plum purple polish that for many is a  beautiful autumn polish, but I’m not a season girl when it comes to nail polish, is it a beautiful polish then it’s beautiful all year round. How do you think about that?
I think that this is a beautiful, vampy and sexy colour that I love to wear on my nails! I just wish my nails would’ve been longer, because it would’ve been more pretty. In the bottle you can sense a douchromatic effect, you can sense a bit of a goldy shade, but it’s hard to see on the nails I think, but if you look really close and carefully on the pictures you can see it.
Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with Ciaté Fashionista Sister was enought to get it opaque. One coat with SV.
Formula: A good consistency and the brush isn’t great but ok.