Idag får ni se det andra Ciaté jag köpte. Jag köpte dessa ganska billigt på nätet då jag utnyttjade två Wrapp.  Jag beställde två ggr eftersom frakten var gratis hos Smartgirl.se. Tycker verkligen om Wrapp, det är som ett digitalt rabattkort. Hoppas fler butiker sällar sig till Wrapp.
Det är Grön Onsdag hos Karin på Vackerunderbar.se idag, vill ni se fler gröna manikyrer så hoppa över till henne, men kika färdigt först här tycker jag. 😉
Nu till lacket, det är ett jadegrönt vackert lack som nog ser lite mer blått ut på mina bilder än vad det är tyvärr. Så ni får tro på mig när jag säger att det är grönt. Jag kände för att piffa till det, inte för att det behövdes, färgen är vacker nog för sig själv, utan mer för att jag helt enkelt kände för det. Det blev dotting tools som åkte fram, och sen använde jag mig av en ljusare grön och vit färg.
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med Ciaté Ditch The Heels, prickar med Hot Makeup Pacific, IsaDora French Manicure Tip White. Ett lager med SV.
Formula: Bra konsistens och det var lätt att lacka, penseln var bättre i denna flaska, hade kanske oturen att få ett “måndagsexemplar” med det andra Ciaté.
Today you’ll get to see the other Ciaté that I’ve bought. I bought these ones pretty cheap on the internet because I used two “Wrapp“. I ordered two times because the shipping was free at Smartgirl.se. I really like Wrapp, it’s like a digital discount card. I hope that more butiques connects to Wrapp.
It’s Green Wednesday with Karin at Vackerunderbar.se today, if you want to see more green manicures so jump over to her, but I think you should finish your reading here first. 😉
Now to the polish, it’s a beautiful jade green polish that looks more blue on my pictures than it is unfortunately. So you have to believe me when I say that it’s green. I felt for spice it up a bit, not that it was needed, the colour is beautiful by itself, I simply just felt for it. I used my dotting tools once again, and then I used a lighter green and some white colour.
Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with Ciaté Ditch The Heels, dots with Hot Makeup Pacific, IsaDora French Manicure Tip White. One coat with SV.
Formula: Good consistency and it was easy to polish, this brush was better than the other one, I might have been unlucky to get a bad example with the other Ciaté.