Onsdag igen och alltså dags för Grön Onsdag hos Karin på Vackerunderbar.se. Vill ni se fler gröna manikyrer så kika in hos henne sedan. Idag tänkte jag visa er ett lack som jag faktiskt redan visat er, men ni ska få se det på ett annat sätt. Ni får se det superfina mörkgröna lacket Agro från China Glaze i en matt version. Jag köpte mig nyligen ett matt topplack på eBay, jag valde China Glaze Matte Magic. När man har applicerat det ovanpå det färgade lacket så gör det att lacket torkar och bildar en matt yta istället för en glansig yta som de flesta lack har. Det är en väldigt läcker effekt och när jag såg bilder på det så kände jag att det var något som jag också ville prova på så klart. Jag älskar den gröna nyansen på Agro och tycker det blev lika snyggt i en matt version. 
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med China Glaze Agro, ett lager med China Glaze Matte Magic. Jag tror att jag tog på ett för tjockt lager med topplack då jag såg på bilderna sen att det blev lite bubbligt på vissa ställen.
Formula: Det är en väldigt bra konsistens på CG Agro och Matte Magic har en något tjockare konsistens, eftersom det är ett topplack. Ungefär som Seche Vite. Bra pensel på Agro och Matte Magic.

Wednesday again and therefore time for Green Wednesday with Karin at Vackerunderbar.se. If you’d like to see more green manicures so check in with her later on. Today I thought I’d show you a polish that I already has shown you, but in another way. You’ll see the super nice dark green polish Agro from China Glaze in a matte version. I recently bought a matte top coat on eBay, I chose China Glaze Matte Magic. When you have applied it on top of the coloured polish it dries up and forms a matte surface instead of a glossy finish that most of the polish got. It’s a really cool effect and when I saw pictures on that I felt that I wanted to try that also of course. I love the green shade on Agro and I think it looks good in this matte version too.
Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with China Glaze Agro, one coat with China Glaze Matte Magic. I think I applied a too thick coat of top coat because when I saw the pictures, I saw bubbles on some nails.
Formula: It’s a very good consistency on CG Agro and Matte Magic has a bit thicker consistency, because it’s a top coat. Like Seche Vite. Good brush on Agro and Matte Magic.