Den här veckan har ni fått se de fyra nagellacken ur Dollish Polish nysläppta kollektion Big Bang Theory. TBBT-nörd som jag är så ville jag verkligen ha dessa lack. Jag och maken har följt serien länge och väl och har sett om de flesta avsnitt ett flertal ggr. Har ni någon favoritkaraktär i serien? För mig är det nog Sheldon, men jag älskar dem alla, de bidrar allihopa till seriens succé tycker jag. Nog om serien och till kollektionen. För mig känns detta som en kollektion med mycket glitter och färg, vilket gör att det känns extra roligt, lekfullt och tokigt på ett bra sätt. Älskar man inte glitter ska man nog inte köpa denna kollektion. Tre av lacken är något mer lika varandra då de har en mer transparent bas. Penny lacket har en ljusrosa bas. Det blev min favorit av dessa, och det trodde jag inte när jag såg bilderna och flaskorna först. Men på naglarna så blev det så snyggt. Jag tror att t.ex. Bazinga skulle kunna komma längre upp på min lista om jag hade haft ett annat underlack. Det som är roligt med dessa glitterlack är att det går att variera dem med olika underkläder. Jag kan bara säga som en läsare skrev igår att det enda jag saknar är ett lack med namnet “Soft Kitty, Warm Kitty”. Jag vet att det ska finnas i ett annat märke, men jag tycker att det skulle ha gjort denna kollektion mer komplett. Jag hade också önskat att något mer lack inte hade haft en transparent bas. Så att kanske bara två av lacken hade haft en transparent bas. Vilken är er favorit av dessa fyra och varför? Jag lägger alla lacken i den ordning som jag rangordnar dem som mina favoriter.
Som avslutning får ni ett videoklipp med lite “Best of Sheldon”, min favorit. :-)

This week you’ve seen the four nail polishes from Dollish Polish newly launched collection Big Bang Theory. TBBT-nerd as I am, I really wanted these nail polishes. Me and my husband has followed this show for a long time now and has seen some episodes over and over again. Do you have any favourite character in the show? For me it’s Sheldon, but I love them all, they all contribute to the show’s success I think. Enough of the show and now to the collection. For me this feels like a collection with a lot of glitter and colours, which makes it even more fun, playful  and crazy in a good way. If you don’t like glitter, I don’t think you should buy this collection. Three of the polishes is a bit more alike, because they got a more transparent base. The Penny polish has a light pink base. That one became my favourite of these ones, and I didn’t think that when I saw the pictures and bottles at first. But on the nails it was so pretty. I think that for example Bazinga would have make it higher up on my list if I had another polish as a base. It’s so fun with this glitter polish because you can vary this with different “underwear”. I can only say as a reader said yesterday, that the only thing I’m missing is a polish with the name “Soft Kitty, Warm Kitty”. I know that it exists in another brand, but I think it would have made this collection more complete. I also wish that it could have been some more of the polishes that haven’t got a transparent base. So that maybe two of the polishes would have got a transparent base. Which one is your favourite of this four and why? I’ll put all the nail polishes in that order as I rank them as my favourites.

As a finale you’ll get to see a video clip with a little “Best of Sheldon”, my favourite. :-)

1. Penny….Penny….Penny…

1. Penny….Penny….Penny…

2. Coitus
2. Coitus

3. I’m Not Crazy, My Mother Had Me Tested
3. I’m Not Crazy, My Mother Had Me Tested
4. Bazinga

4. Bazinga