Dagarna bara svischar förbi och nu är det onsdag redan, och det innebär sedan en tid tillbaka Grön Onsdag hos Karin på Vacker & Underbar.se. Igår tyckte jag att jag visade upp ett ganska tråkigt lack, det åkte upp i Lacka – Bytgruppen på en gång faktiskt. Så idag bestämde jag mig för att inte ha något tråkigt lack, utan jag slår till med grönt och glitter på samma gång. Orly’s Monster Mash landade hemma hos mig för ett tag sedan och det ville jag se idag, så jag grundade med Wet n Wild’s Sage In The City som är ett ljusgrönt lack och passar bra till Orly’s MM tycker jag. Så det blev riktigt blingigt på naglarna, jag älskar det! Min vän Viveka tycker inte om grönt, så hon får blunda eller scrolla vidare. Men jag kan inte låta bli att titta på mina vackra naglar. Riktigt festligt blev det!
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, tre lager med Sage In The City, ett lager med Monster Mash och ett lager med SV.
Formula: Konsistensen på Sage In The City är ok, men penseln är inte bra alls, den är hård och gör det svårmålat. Konsistensen på Monster Mash är bra, men det är lite pillande om man vill ha det jämnt med glitter på naglarna, så det blev lite tjockt på vissa naglar.

The days goes by so fast and now it’s wednesday already, and for some time now that means Green Wednesday with Karin at Vacker & Underbar.se. Yesterday I thought that I showed you a pretty dull polish, it went straight up in the “Lacka – Byt” group actually. So today I decided to not wear a boring polish, I’m going with green and glitter at the same time. Orly’s Monster Mash ended up at my place a while ago and I wanted to see that today, so I began with Wet n Wild’s Sage In The City that is a light green polish and goes well together with Orly’s MM I think. So it was pretty bling-bling on my nails, I love it! My friend Viveka doesn’t like green, so she should close her eyes or scroll along. But I can’t stop looking at my nails! It was pretty festive!
Application: One coat with Essie Grow Stronger, three coats with Sage In The City, one coat with Monster Mash and one coat with SV.
Formula: The consistency on Sage In The City is ok, but the brush isn’t good at all, it’s hard and makes it hard to polish. The consistency on Monster Mash is good, but it needs a little picking if you want the glitter pretty even on the nails, so it was pretty thick on some of the nails.