Glad Alla Hjärtans Dag på er mina kära läsare! Idag vill jag visa er en manikyr som är inspirerad av den här dagen. Det blir hjärtan och kärlek, det klassiska, men ändå det som dagen handlar om. Jag ville ha en ljus grund och sedan fick det bli lite nail art gjord på fri hand. Jag hade tänkt att göra något med mina stämpelgrejer, men jag har tyvärr inga bra lack i de färger jag behövde. Så då fick det bli en enkel nail art på fri hand. Det blev helt ok, även om jag hade tänkt mig något annat.
Jag vill faktiskt dedikera detta inlägg till min älskade make som faktiskt “förstår” mitt nagellacks- och makeupintresse och är intresserad av det jag gör, berömmer och vill ta del av det. Jag älskar dig över allt annat Tomas! Är så glad att jag nu mer kan kalla mig för din fru och att vi delar samma efternamn hela familjen! <3
Applicering: Ett lager med det nya IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, det kändes lite som Seche Vite. Två lager av Ztiz 337, ett lager med SV, eftersom jag först tänkte göra stämpling, målade hjärtanen med Maybelline 09 Volacnic Red, sedan ett lager till med SV.
Formula: Konsistensen på Clear Nail Gel 6 in 1 kändes bra, lite som SV, och de sex egenskaperna för denna är att det fungerar som baslack, ridge filler (utjämnande för nageln), topplack, ger glans, gör det hållbart och skyddar. Denna gång använde jag det endast som baslack. Konsistensen på Ztiz är ok, torkar snabbt. Maybelline Volcanic Red är ok också. Penslarna på Ztiz och Maybelline fungerar bra, IsaDoras är vidare, men nu gillar jag dem.

Happy Valentine’s Day to you all my dear readers! Today I want to show you a manicure that’s inspired by this day. It will be hearts and love, the classics, but still what it’s all about. I wanted a light ground and then I went with some nail art on free hand. I first thought I’d used my stapming gears, but I haven’t got any good polishes in the colours I needed. So then it had to be a simple nail art on free hand. It was ok, even if I first had thought on something else.
I actually want to dedicate this post to my loving husband that actually “understands” my nail polish- and makeupinterest and are interested in what I’m doing, praises and want to take part of it. I love you more than words can tell Tomas! I’m so glad that I can call myself for your wife and that we share the same last name the whole family! <3
Application: One coat with the new IsaDoras Clear Nail Gel 6 in i, it felt like Seche Vite. Two coats with Ztiz no 337, one coat with SV, because I first thought I’d do stamping, I painted the hearts with Maybelline 09 Volacanic Red, then another coat with SV.
Formula: The consistency on Clear Nail Gel 6  in 1 felt good, little like SV and the six qualities for this one is that it works like a base coat, ridge filler, top coat, super gloss, long lasting and protection. This time I only used it as a base coat. The consistency on Ztiz is ok, dries quickly. Maybelline Volcanic Red is also ok. The brushes on Ztiz and Maybelline works good, IsaDora’s brush is more wide, but now I like them.